• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

16.11.2021

13:48

DROGIRANI VOZAČ KOJI JE USMRTIO UČITELJICU IDE U PRITVOR! Ovako je Tužilaštvo odbrazložilo svoju odluku

Printscreen

Vesti

DROGIRANI VOZAČ KOJI JE USMRTIO UČITELJICU IDE U PRITVOR! Ovako je Tužilaštvo odbrazložilo svoju odluku

Podeli vest

Sudija za prethodni postupak je prema osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana

Početkom novembra na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kać desila se strašna saobraćajna nesreća, u kojoj je život izgubila učiteljica Tijana Bilić (36). Nesreću je izazvao vozač Mercedesa star 21 godinu, koji je bio pod dejstvom kokaina i thc-a, a koji se nakon nesreće opirao hapšenju.

Povodom saobraćajne nezgode do koje je došlo na Zrenjaninskom putu 7. novembra, u kojoj je smrtno stradala oštećena B.T. iz Novog Sada, a koji događaj je doveo do uznemirenja javnosti, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu dalo je sledeće saopštenje

Foto: Pixabay

 

“Više javno tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu da prema osumnjičenom odredi pritvor iz više razloga, između ostalog, zbog uticaja na svedoke, ponavljanja krivičnog dela i uznemirenja javnosti, te je sudija za prethodni postupak prema osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana”, navodi se u saopštenju, gde se ističe da je K. P. vozio pod uticajem opojnih droga

Kako su dodali, donošenjem naredbe o sprovođenju istrage je krivični postupak otpočeo i u ovoj fazi će se prikupiti svi dokazi potrebni za donošenje javnotužilačke odluke u skladu sa zakonom.

Prema nezvaničnim infromacijama, P. K. Je vozio automobil kome je istekla registracija i sa probnom dozvolom, a rezultati analiza njegove krvi uzete odmah nakon nesreće pokazali da je bio pod uticajem kokaina i thc-a. U udesu je i on zadobio teže telesne povrede, pa se nalazio na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Nasilnu voznju krsenje propisa tretirati kao krivicno delo.Vozaci su mnogo raspusteni a uzrok su slabe kazne jer svesti nema zato visoke kazne dovode u red

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija