• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2021

14:12

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MIRIJEVSKOM BULEVARU! Muž nastradale bake na mestu tragedije gušio se u suzama/VIDEO/

Marko Đoković

Vesti

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MIRIJEVSKOM BULEVARU! Muž nastradale bake na mestu tragedije gušio se u suzama/VIDEO/

Podeli vest

Teška tragedije desila se na Mirijevskom bulevaru, kada je naizgled obična prodaja i testiranje automobila krenulo po zlu

Kako Informer saznaje do tragedije je došlo prilikom kupovine BMW-a, kojeg je kupac želeo da testira. To je uradio na najgori mogući način divljajuči bulevarom izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u stub ulične rasvete. 

Udarac je bio doliko jak da je pokidao tešku metalnu banderu i odbacio je daleko baš na prolaznicu koje se tu zadesila. Nesrećna baka Zlata Ž. nije ni shvatila šta ju je snašlo, od žestokom udarca na mestu je ostala mrtva.

Nije prošlo dugo na Mirijevski bulevar stigao je njen muž u društvu poznanika i rođaka.

- Zvao sam je telefon ali je bila nedostupna, pokušao sam još jednom ali ništa,  onda su došli po mene - ispričao je Jovica Ž. opisujući kako je na mestu incidenta zatekao mrtvu suprugu...Tada više nije mogao da zadrži suze, briznuo je u plač dok su poznanici u njegovoj bližnji neuspešno pokušavali da ga uteše.

Nesuđeni kupac BMW-a koji je divljačkom vožnjom uzrokovao nesreću a ujedno i smrt Zlate Ž. pobegao je s mesta tragedije pre dolaska policije i za njim je potraga u toku, dok je vlasnik automobila koji je u trenutku incidenta bio na mestu suvozača, priveden.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija