• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pobjeda

20.11.2021

15:52

SRPKINJA NIJE OTIMALA DECU, ALI JE IPAK PROTERANA IZ CRNE GORE! Posle završetka istrage podgoričke policije, USLEDILA JE KAZNA!

Vesti

SRPKINJA NIJE OTIMALA DECU, ALI JE IPAK PROTERANA IZ CRNE GORE! Posle završetka istrage podgoričke policije, USLEDILA JE KAZNA!

Podeli vest

Službenici Uprave policije su nedvosmisleno utvrdili da na teritoriji Glavnog grada nije bilo pokušaja otmice maloletne dece, saopšteno je iz podgoričke policije

- Naime, postupajući po prijavama dva roditelja da je nepoznata ženska osoba pozivala decu da uđu u vozilo kako bi ih prevezla do lokacije na koju su se uputili, pripadnici Uprave policije su preduzeli brojne mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Policisjki službenici su odmah izuzeli video nadzor sa lokacija na kojima su se događaji navodno odigrali, prikupili obaveštenje od očevidaca, identifikovali taksi vozilo i vozača od kojeg su takođe prikupljena obaveštenja- navodi se u saopštenju.

U saradnji sa budvanskom policijom K.B. je locirana i dovedena u prostorije Centra bezbednosti Podgorica gde su od nje prikupljene  sve potrebne informacije.

Ona je u izjavi navela da je u najboljoj nameri deci ponudila prevoz i da je nakon što su deca to odbila nastavila kretanje, čemu je svedočio i taksista.

- Takođe, sa taksi vozila je izuzet GPS kojom prilikom je utvrđeno da se vozilo kretalo bez zadržavanja na bilo kojim drugim lokacijama, a koje su juče tokom dana objavljivane u medijima i na društvenim mrežama kao lokacije na kojima su navodno pokušavane otmice maloletne dece- kažu iz policije.

O događaju je, kako su kazali, obavešten držvani tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, a koji je upoznat sa svim činjenicama u odnosu na predmetni događaj, nakon čega se izjasnio da u radnjama navedenog lica nema elemenata krivičnog dela.

- Obzirom da je reč o stranoj državljanki policija je utvrdila da K.B. nema uredno prijavljen boravak te je shodno Zakonu o strancima lišena slobode i danas uz prekršajnu prijavu graniče policije privedena Sudu za prekršaje koji joj je izrekao novčanu kaznu i meru proterivanja iz Crne Gore zbog nezakontog boravka- zaključuje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija