• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

23.11.2021

14:50

NIŠLIJA TEŠKO POVREĐEN U POŽARU! Vatrogasci brzo intervenisali, Hitna pomoć odvezla i komšiju NAGUTAO SE DIMA

Vesti

NIŠLIJA TEŠKO POVREĐEN U POŽARU! Vatrogasci brzo intervenisali, Hitna pomoć odvezla i komšiju NAGUTAO SE DIMA

Podeli vest

Nišlija (61) zadobio je danas povrede opasne po život od požara koji se rasplamsao u njegovoj kući u Ulici Svetog Vasilija Ostroškog, a trenutno se nalazi na reanimaciji

Policija koja dežura ispred njegove kuće nije nam dozvolila da uđemo rekavši da uviđaj još uvek traje.

– Vatrogasci su brzo stigli. Požar se rasplamsao negde oko 11 sati. Kuljao je crni dim. Pošto je kuća niska brzo su ugasili požar, a Hitna pomoć je odvezla komšiju Vladu. Kažu da ima opekotine, ali i da se nagutao dima – rekli su nam ljudi koji su iz susedstva gledali, koji su pozvali vatrogasce.

Njihov komšija je navodno zatečen bez svesti u hodniku kuće.

Kako se saznaje u požaru je učestvovala ekipa od sedam vatrogasaca sa dva vozila. Za sada nije poznato kako je ovaj požar preko puta niškog Univerziteta izbio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija