• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

09:21

BURNA VEZA KRALJICE SILIKONA SA BRAĆOM ČABARKAPA, u sve umešan i Kristijan Golubović!

Fotoilustracija

Vesti

BURNA VEZA KRALJICE SILIKONA SA BRAĆOM ČABARKAPA, u sve umešan i Kristijan Golubović!

Podeli vest

Straleta Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", juče je Željka Čabarkapu prijavila policiji za nasilje, a krajem prošle godine imala je buran odnos sa njegovim starijim bratom Aleksandrom Čabarkapom

 

"Kraljica silikona" je krajem oktobra prošle godine optužila Aleksandra Čabarkapu da joj je u februaru ispred njene zgrade u beogradskom naselju Zvezdara zapalio kabriolet "pežo 307" vredan oko 5.000 evra. Ipak, tu izjavu je kasnije povukla i istakla da ju je Kristijan Golubović nagovorio da optuži Čabarkapu za paljevinu automobila kako bi ga strpali u zatvor.

Tijana je za Informer ispričala da joj je Golubović pred kraj njihove burne veze zapalio auto, a krivicu je pokušao da svali na svog neprijatelja Aleksandra Čabarkapu!

- Kristijan je folirant, mnogo me je povredio. On je jedno g*vno smrdljivo! Dva dana pre paljenja auta mi je rekao: "Čuvaj se da ti Čabarkapa ne zapali auto, on je spreman na sve jer je moj neprijatelj". Kad se to stvarno desilo, nagovarao me je da prijavim Čabarkapu policiji! Srećom, nisam to uradila jer sam saznala da je zapravo Kristijan naredio svom čoveku da mi zapali kola. Vidite kako je pokušao da me iskoristi za svoja prljava posla! - završava priču kraljica silikona.

Foto: Privatna arhiva

Željko Čabarkapa

Kasnije je Tijana Đuričić priznala da je bila ljubavnica Kristijana Golubovića i da ga je tri godine posećivala u zatvoru. Starleta je tada tvrdila da žestoki momak u bračne posete nije zvao suprugu Ivanu, već samo nju i da su iza rešetaka pokušavali da naprave dete!

- Pričao mi je da mu je supruga Ivana samo paravan za medije. On zapravo nema ženu, samo ja sam mu tri godine dolazila u bračne posete u Zabeli, a ne Ivana! Slala sam mu pakete i novac za kantinu i peglala sam mu odeću. Ivana ga uopšte nije posećivala - rekla je Tijana prošle godine.

Foto: printscreen facebook/Tijana Đuričić

Tijana Đuričić i Kristijan Golubović

Kako se čini, burna veza sa porodicom Čabarkapa još uvek nije gotova, jer je Tijana Aleksandrovog rođenog brata Željka Čabarkapu prijavila policiji za nasilje.  

Kako je navela, Željko je Tijanu juče dovezao ispred zgrade u Ulici Tihomira Višnjevca, gde su se posvađali, a da ju je onda pretukao. Kako je dalje izjavila, ona je pala na asfalt, a dok se Čabarkapa odvozio rekao joj je da će je ubiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija