• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.12.2021

11:49

DŽONIĆ MORA NA PSIHIJATRIJU! Tužilaštvo naložilo nova veštačenja

printscreen facebook

Vesti

DŽONIĆ MORA NA PSIHIJATRIJU! Tužilaštvo naložilo nova veštačenja

Podeli vest

Novi detalji istrage ubistva porodice Đokić

Više javno tužilaštvo je pri kraju istražnog postupka u slučaju trostrukog ubistva porrodice Đokić iz Aleksinca, a kako saznaje Kurir u niškoj Palati pravde zatraženo je krajem prošle nedelje da se Goran Džonić podvrgne psihijatrijskom veštačenju kako bi se ustanovilo njegovo mentalno zdravstveno stanje.

- On je menjao iskaze, na saslušanjima je bio euforičan, pa je plakao, pa se smejao na pomen ubistva Đokića. Jednostavno je nemoguće bilo opisati to njegovo poslednje četvorosatno ispitivanje. U nekim delovima saslušanja je menjao iskaze. On je pričao svoju priču, a na pitanja nije odgovarao direktno već bi prvo "stao u gard", onda okolišao, a potom bi odgovorio na pitanje, ali u nekom višeznačnom smislu - rekao je ranije Mladen Magdalinić koji brani braću Milošević, a koje je samo Džonić označio kao egzekutore, mada njihovi tragovi u celom slučaju nigde ne postoje.

Na veštačenju i kamere

Kako saznajemo, tužilaštvo je zatražilo da se veštače i kamere koje su te noći, 27. septembra snimile Džonića u automobilu Gorana Đokića "pasat" koji je kasnije spaljen nadomak sela Trnava, a osam kilometara od mesta zločina gde su ubijeni i spaljeni Goran (57), Gordana (56) i Lidija (25).

- Tužilaštvo verovatno hoće da sto posto bude sigurno da je on u tom automobilu, ali i na žutom skuteru. jeste da se procedura nalaženja dokaza odužila, ali to je neophodno zbog učvršćivanja dokaza - kaže izvor iz Palate pravde u Nišu.

Za ovu nedelju nisu planirana saslušanja svedoka. Do sada je šesnaestoro ljudi pozvano u sud da da svoje iskaze iz kojih se može videti da Džonićevi sinovi imaju alibi za tu noć kao i braća Milošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 2 godine

Pa da, sad kod nekakvog potplaćenog psiha i oslobodiće ga. A svo vreme istrage zeza sve i zavarava tragove. Sigurno je rekao gde je sakrio pare pronađene kod ubijenog, para i burgiju buši.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija