• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

10.12.2021

12:39

JATAK VELJE NEVOLJE IZA REŠETAKA! Pomagao u likvidaciji Mila Radulovića Kapetana

Informer

Vesti

JATAK VELJE NEVOLJE IZA REŠETAKA! Pomagao u likvidaciji Mila Radulovića Kapetana

Podeli vest

Petar Đurović (34) uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i da je u saizvršilaštvu izvršio krivična dela otmica i ubistvo Mila Radulovića, zvanog Kapetan

Akcija hapšenja izvedena je u jednom podgoričkom lokalu.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni Đurović u više navrata u vremenskom periodu od 14. 10. 2020 godine do 21. 12. 2020 godine, vršio fizičko obezbeđenje otetog Mila Radulovića kao i da je kao saizvršilac učestvovao u njegovom ubistvu koje je izvršeno dana 21.12. 2020 godine - navodi sagovornik "Novosti". 

Podsetimo, sumnja se da su Veljko Belivuk i Marko Miljković ilegalno u oktobru prošle godine ušli u Crnu Goru i oteli Kapetana kako bi uz pomoć njegovog Skaj telefona namamili "škljarace".

Jedan od pirpadnika belivukovog klana, Bojan Hrvatin, navodno je otkrio da su Belivuk i Miljković otišli tada u Crnu Goru kako bi "uhapsili" Kapetana za kog su sumnjali da za "škaljarce" vodi poslove oko ubistava i da finansira ubijene Aleksandra Šarca i Lazara Vukićevića.

Foto: Printscreen

Smrtonosni zagrljaj: Kapetan sa Markom MIljkovićem

U tome im je uveliko pomogao Petar Đurović. Preko Kapetanovog telefona Belivuk je u kuću kod naselja Spuž namamio Hodžića i Spahića, koji su tu ubijeni. Kada su iscrpli sve mogućnosti, Belivuk i Miljković su likvidirali Mila Radulovića Kapetana i kako se sumnja delove njegovog tela razbacali podno planine Lovćen?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija