• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

10.12.2021

16:42

Tragediji u Žarkovu prethodio je događaj

Informer/Facebook

Vesti

Tragediji u Žarkovu prethodio je događaj

Podeli vest

Komšije bračnog para kažu da je nesrećna žena ranije odlazila od muža, jer nije mogla da izdrži pritisak, ali da mu se ipak vratila

Meštani beogradskog naselja Žarkovo, gde je u četvrtak, kako se sumnja, taksista Radan V. (64) kuhinjskim nožem iskasapio suprugu Slavicu (54), pa pokušao da se ubije, kažu da se ova tragedija najverovatnije dogodila zbog ljubomore.

Podsetimo, zločin se dogodio oko 12.30 sati u porodičnoj kući, gde je Radan ubio suprugu Slavicu, a potom sebi prerezao vene na obe ruke. On je u stabilnom stanju i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Šokirani smo što je Radan presudio Slavici. Iskreno, jesu imali problema, ali da će je ubiti to nismo mogli ni da naslutimo. Slavica se nekoliko dana pre ubistva vratila iz Vrnjačke Banje gde je bila sa kolegama. Radan je bio mnogo ljubomoran i zamerao joj je što ide na izlete i poslovna putovanja - kaže komšija:

- Čuli smo da su se svađali kad je došla. Možda je taj njen put bio okidač za ovaj haos, on je verovatno pobesneo zbog tog puta. Lepo su se oni slagali, ali s vremena na vreme imali su probleme.

Foto: Facebook printscreen

 

Oni dodaju da je Slavica ranije čak i odlazila od Radana.

- Radan je stariji deset godina od nje, pa je stalno sumnjao u nju. Ona je pre nekoliko godina otišla od njega, verovatno nije mogla da izdrži taj pritisak, ali mu se ipak vratila posle nekog vremena. Imali su još neke porodične probleme, zbog kojih je Radan uvek govorio da će prodati kuću i otići negde - kažu žitelji Ulice Veljka Petrovića.

Foto: Facebook printscreen

 

Kako kažu, supružnici imaju dva sina i unučad.

- Leto su pretežno provodili na Tamišu gde imaju kamp-prikolicu, jer Radan voli pecanje - pričaju komšije i dodaju da je Slavica radila u opštini.

Porodica u kojoj se dogodio zločin nije želela da komentariše ceo slučaj. Inače, komšije su ispričale da je njihov sin posle zločina istrčao u dvorište, kukao i držao se za glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija