• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

22.12.2021

14:53

ZORAN MARJANOVIĆ NUDI 4 DOKAZA DA JE NEVIN! Branioci za ovaj detalj kažu da je krunski!

Marko Đoković

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ NUDI 4 DOKAZA DA JE NEVIN! Branioci za ovaj detalj kažu da je krunski!

Podeli vest

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči, juče je predložio sudu da se u dokaze uvrste još četiri ključna dokaza koji bi potvrdili da on nema veze sa tim zločinom!

Radi se o snimcima njegovih poziva policiji na dan Jeleninog nestanka, njenom intervjuu iz 2015. za TV Grand, zatim o slici njene povređene ruke pre ubistva i o izveštaju o tragu obuće koji je nađen u blizini mesta zločina.

Negirao zločin
Ove nove dokazne predloge juče su u Zoranovo ime izneli njegovi branioci u nastavku suđenja pred Višim sudom u Beogradu, gde je obavljen uvid u sudske spise i dokazne predloge.
Kako su precizirali Marjanovićevi branioci, potrebno je da se u dokaze uvrste telefonski pozivi na kojima se čuje kako on 2. aprila 2016, oko 17.30, policiji prijavljuje nestanak svoje supruge samo pola sata nakon što je Jelena otišla da džogira nasipom u Borči, posle čega joj se izgubio svaki trag. Takođe, tražili su da se pregleda emisija "Grand magazina" iz 2015. u kojoj je Jelena, inače pevačica narodne muzike, govorila o svojim porodičnim odnosima.

Predložili su i izveštaj o tragovima obuće u blatu, koji je pronađen pored kanala u kom je 3. aprila 2016. pronađeno Jelenino telo. Taj trag obuće, navodno, po veličini i obliku ne odgovara Zoranovoj obući. Pored toga, odbrana je ponudila i fotografiju na kojoj se vidi kako je Jelena imala povredu ruke pre ubistva, kao dokaz da se njena krv zbog toga našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog automobila "mercedes".

Foto: printscreen/Informer

Jelena i Zoran Marjanović


Na drugoj strani, sudija Jelena Škulić predočila je i neke dokaze koje je sud uvrstio u spise, a kako saznajemo, reč je o delovima iz obdukcionog izveštaja i toksikoloških analiza koji se ne pominju u optužnici. Zoranovi branioci su zato zatražili dodatno vreme da se upoznaju s tim izveštajima, ali sudija im je ukazala da je reč o dokazima koji već postoje u spisima.

Preti mu 40 godina

Tužilaštvo tereti Zorana za ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči

Uhapšen 15.9.2017.

- Sudija, mi optuženog branimo od optužnice, a ne od spisa predmeta - rekao je branilac Veljko Delibašić, nakon čega je ipak odlučeno da se suđenje odloži za 11. februar.

Podsetimo, Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. detaljno izneo svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu. On je optužen za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.

Brani se sa slobode

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka Jana, koja je tog popodneva bila sa njima. Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle Jeleninog ubistva.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio prethodnih deset meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva. I pre toga je bio privođen zbog Jeleninog ubistva, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu pušten na slobodu.

Jelena 2015: Zoran i ja smo kao nokat i meso


Jelena Marjanović gostovala je u emisiji na televiziji Grand 10. septembra 2015, sedam meseci pre nego što je ubijena u Borči, gde je pričala o svojoj velikoj ljubavi sa Zoranom, ističući da su kao "nokat i meso". Ispričala je da je Zorana upoznala kad je imala samo 12 godina, da je to bila ljubav na prvi pogled, ali da su počeli da se zabavljaju kad je napunila 17 godina.

- Godinama smo se zabavljali i na kraju smo vezu krunisali brakom. Na sve to, kao šlag na tortu, dobili smo jednu divnu devojčicu Janu - rekla je ubijena pevačica.

Govoreći o odnosu sa Zoranom, Jelena je kroz smeh kazala da se njih dvoje zaista vole i podržavaju.

- Neki će reći da govorim kako je sve divno i krasno zbog kamera, ali mi se zaista volimo i pomažemo jedno drugom. Držimo se, što kaže narod, kao nokat i meso. Zajedno idemo na gostovanja i nastupe. Kada treba da se smrša, on je uz mene. Idemo, trčimo, kuvamo čajeve, svuda smo zajedno - rekla je Jelena i dodala da je to njen "recept za uspešan brak":

- Današnji brakovi kratko traju. Ja sam živela u porodici u kojoj su moji roditelji bili skladan bračni par i podržavali su se i voleli. To je ta iskrena ljubav, koje danas, nažalost, sve manje ima. Mi smo možda poslednja generacija koja stvarno gleda tu istinsku vrednost. Po mom mišljenju, možemo mi i da zaradimo velike pare kao supružnici, ali to nije toliko bitno jer se sve to potroši. Ali ta ljubav, to je srž života.

Jelena je rekla i da se posle višegodišnje pauze vratila na scenu na Zoranovu inicijativu.

- Kad sam izgubila oca, muž je bio uz mene i podržavao me. Povukla sam se iz javnosti, nisam imala energije, ali smo nastavili da radimo iza scene. A onda mi je on rekao: "Daj, što da propadne taj dar, talenat, od Boga je, ajde, moraš. Pusti dete, kako druge majke sve postignu" - ispričala je tada Jelena. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

DOKAZ TO ŠTOJE ONA GOVORILA NA TV O SVOM BRAKU? TO JE SMEŠNO. DA LI NEKO MOŽDA OČEKUJE DA BI PRIČALA ISTINU I IZNOSILA PRLJAV VEŠ I BRUKU PRED JAVNOST. PAMETNA JE ONA ŽENA BILA I ČUVALA UGLED SVOM DOMU I BRAKU.

Amater

pre 2 godine

COVEK PISE PESME I STALNO JE U KONTAKTU SA LJUDIMA A POLICIJI PRIJAVLJUJE NESTANAK SUPRUGE KAO DA IMA 5 GODINE. MOZE DA BUDE DA SE SPREMAO ZA OVO ILI JE TUPSON.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija