• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

22.12.2021

13:13

NEMIR U KUDREŠU! Posle ubistva starice meštani u strahu, prinuđeni da rade ONO ŠTO NIKADA NISU RADILI!

Vesti

NEMIR U KUDREŠU! Posle ubistva starice meštani u strahu, prinuđeni da rade ONO ŠTO NIKADA NISU RADILI!

Podeli vest

"Iako je ubica uhapšen, niko nema mira, tako strašna stvar da se dogodi u našem selu, niko još ne može da veruje da se sve to dogodilo."

Stavnovnici sela Kudreš pored Golupca, gde je pre devet dana ubijena Dragica Mihajlović rekli su za medije da su još isprepadani i da ne mogu da veruju da se takva stvar dogodila u njihovom selu u kome se svi poznaju.

Podsetimo, posle zločina uhapšena je D. S. rođaka ubijene bake, koja je ispitana u Višem tužilaštvu u Požarevcu.

- Da li mi verujete, ja sam počela da zaključavam vrata na svojoj kući, što nikada do sada nisam radila. Ostale komšije isto, nikada se nismo zaključavali, svako svakoga zna, ali sada vlada toliki strah niko ne sme da proviri napolje - navodi naša sagovornica i dodaje:

- Iako je ubica uhapšen, niko nema mira, tako strašna stvar da se dogodi u našem selu, niko još ne može da veruje da se sve to dogodilo. Svi živimo 30 metara jedni od drugih, a i svašta se priča po selu - završila je ona.

Podsetimo, policija je uhapsila D. S. (72) iz sela Kudreš, zbog sumnje da je 13. decembra ubila svoju komšinicu, tako što je ugušila jastukom. Telo nesrećene žene pronađeno je 16. decembra, prvenstveno se mislilo da je prirodna smrt, ali je obdukcija otkrila da je nesrećnoj ženi polomljena kost u grlu, kao i jedno rebro, što je ukazalo na ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija