• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dan

18.01.2022

17:31

BUDO BANANA PONUDIO 2 MILIONA EVRA! Objavljeni detalji saslušanja, otkriveno čime se bavi DRUGA ĆERKA KRSTOVIĆA

Privatna arhiva/cg policija

Vesti

BUDO BANANA PONUDIO 2 MILIONA EVRA! Objavljeni detalji saslušanja, otkriveno čime se bavi DRUGA ĆERKA KRSTOVIĆA

Podeli vest

Budimir Krstović i njegova ćerka Marina saslušani su povodom navoda iz optužnice koja ih tereti da su švercovali 1.400 kilograma droge, koja je nađena u magacinu njihove firme. Oni su ponudili 2 miliona evra jemstva kako bi se branili sa slobode, a sudija tek treba da odluči o ovom predlogu.

Optuženi Budimir Krstović juče je ponovio da on i njegova ćerka Marina nemaju nikakve veze sa švercom kokaina, koji je krajem avgusta prošle godine pronađen u magacinu njihove firme „San Francisko“ u zetskom selu Mojanovići, pored Podgorice.

Krstović je na saslušanju tvrdio da im je sve namešteno da bi se napravila dobra politička i policijska priča i zatražio da nadležni uporede njegov slučaj sa slučajem zaplene kokaina u magacinu Volija od pre nekoliko dana, ističući da mu se desila potpuno ista situacija kao i njegovom prijatelju Draganu Bokanu.

Krstović je dodao da je na rasvetljavanju ovog slučaja njegova druga ćerka angažovala detektive koji su ranije radili za američku agenciju za borbu protiv narkotika DEA i da "bi se pre ubio nego što bih svom detetu rekao da se bavi prodajom droge".

Foto: Upava policije Crne Gore

Droga koja je tada zaplenjena

Optužbe je negirala i njegova ćerka Marina, koja je ukazala da je netačno prevedena njena komunikacija sa dobavljačem iz Ekvadora vezano za poručivanje banana.

Budimir i Marina Krstović uhapšeni su nakon što je policija u njihovom magacinu u Mojanovićima 24. avgusta prošle godine pronašla i zaplijenila rekordnu količinu droge.

Krstovići su pred istražiteljima tvrdili da nemaju ništa sa pronađenom drogom i policiji ponudili saradnju i pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja.

Njihova odbrana je tužilaštvu predala dokument koji je izdao direktor luke Bolivar, iz koje je krenula pošiljka sa bananama, a u kome se navodi da je kontejner koji je krenuo prema Crnoj Gori prošao sve neophodne provere i da u njemu nije bilo droge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija