• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

21.01.2022

13:57

IZNERVIRANI UNUK BOGOLJUBA KARIĆA POTEGAO JE SEČIVO DA NAMIRI RAČUN! Evo šta je prethodilo krvavoj svađi na parkingu!

printscreen

Vesti

IZNERVIRANI UNUK BOGOLJUBA KARIĆA POTEGAO JE SEČIVO DA NAMIRI RAČUN! Evo šta je prethodilo krvavoj svađi na parkingu!

Podeli vest

Serđo K. (52) lakše je povređen kada ga je jutros u Drinićkoj ulici na Senjaku napao i izbo nožem Novak R. (20) nakon svađe oko parking mesta

Prema nezvaničnim saznanjima Informera incident se dogodio ispred kuće u kojoj stanuje osumnjičeni i to nakon bezazlenog nesporazuma. Navodno Serđo K. je u društvu svoje prijateljice Melise P. (41) parkirao svoj BMW na toj adresi. Nakon što su se vratili po vozilo zatekli su razbijeno zadnje staklo na automobilu.

- Oboje su ostali šokirani kada su videli srču u i oko automobila pa su rešili da prijave ceo slučaj. Melisa je otišla do obližnje ispostave saobraćajne policije kako bi ih obavestila o incidentu dok je Serđo ostao kod automobila. U međuvremenu na licu mesta se pojavio osumnjičeni Novak R. koji je ušao sa njim u verbalni sukob - tvrdi izvor Informera iz policije.

Navodno, prema rečima našeg sagovornika, nakon kraće rasprave Novak R. je izvadio oštar predmet i posekao Serđa K. dva puta i to po ruci i nozi.

- Povređeni muškarac je odmah pozvao policiju i prijavio napad. U međuvremenu se odvezao u Institut za ortopediju na Banjici gde su mu lekari pružili pomoć i konstatovali lake telesne povrede - napominje on.

Kako su mediji ranije preneli Serđo K. i Novak R.(20) koji je unuk Bogoljuba Karića, od ranije su u svađi. Navodno napadnuti muškarac često je parkirao svoj automobil ispred placa i kuće koje su u vlasništvu osumnjičenog. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 2 godine

Šta je hteo kada je sečivo poneo sa sobom ? Možda da secka nokte ? ??? NEeeeeee , onaj ko ponese hladno oružije ima nameru da ga upotrebi , znači namera smišljena pre izvršenja , koju je dotični i sproveo u delo .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija