• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.01.2022

18:17

"VIDELI SMO INICIJALE I POMISLILI SAMO DA TO NIJE ONA..." Tuga u naselju u kom je živela devojčica koju je usmrtio kamion

Informer

Vesti

"VIDELI SMO INICIJALE I POMISLILI SAMO DA TO NIJE ONA..." Tuga u naselju u kom je živela devojčica koju je usmrtio kamion

Podeli vest

Devojčica I.T. (11) poginula je kada je na nju naleteo kamion dok je pretrčavala ulicu. Nesreća se dogodila u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, a vozač kamiona danas je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Sve se odigralo kada je devojčica prošla ispred autobusa koji je stajao u stanici i pokušala da pređe ulicu. Tada je na nju u drugoj traci naleteo kamion koji je prevozio zemlju, a od povreda dete je preminulo na licu mesta.

Ova vest pogodila je sve one koji su poznavali devojčicu i njene roditelje. 

Strašna vest

- Zet je utrčao u kuću plačući, nije video ko je, ali je izašao iz autobusa i video dete koje leži na putu... Nije mogao da se smiri. Tad još nismo znali ko je, a onda su izašli u medijima inicijali, samo sam rekla 'Jao, samo da nije ona', ali eto jeste - kaže za "Blic" priču uplakana komšinica.

Kako kaže, devojčica se na tom mestu našla jer je pratila drugaricu.

- Krenula je da isprati drugaricu, valjda. Dete je ušlo na prva vrata, a ona je, pretpostavlja se, videla da autobus ne kreće pa je krenula ispred njega da pređe ulicu, kamion je naišao i... - jecajući izgovara sagovornica.

Foto: Informer

Jeziv prizor sa mesta nesreće

Roditeljima stradale devojčice, kaže, ne sme ni da pomisli kako je.

- Nisu to neki nemarni roditelji, neki koji ne znaju gde su im deca, znate kakva je to divna porodica i to da im se desi. Predivne, i sestra i ona, uče jezike, sviraju instrumente. Sa mojim unučićima su se družile, mnogo je teško... Sa roditeljima su vozile biciklove, znate kakav prizor, njih četvoro, one male za njima... Kakva porodica, deca, roditelji, obrazovani, kulturni, tuga - kaže i nastavlja da priča kroz suze:

Čuvala ih baka

- Sve su roditelji gledali da im obezbede i pruže. Majka je ekonomista, otac inženjer, čini mi se. Stalno je dolazila baka da ih čuva, mamina mama. Ona živi negde na drugom kraju Beograda i nije je mrzelo da dolazi da ih čuva, ujutru kad roditelji krenu na posao ona stigne. Malu je pratila, starija je sad već velika. Pa i letos smo je viđali ispred...

Vozač kamiona M.M. (34) uhapšen je nakon nesreće, a po isteku zadržavanja, on je pušten. Na saslušanju je negirao krivicu i naveo da je devojčica pretrčavala kolovoz  prilikom izlaska iz autobusa, što je utvrđeno i uvidom u pribavljene video snimke iz autobusa i sa nadzornih kamera na raskrsnici.

U daljoj istrazi, biće obavljeno saobraćajno-tehničko veštačenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija