• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

02.02.2022

11:38

SRAMOTNA ODBRANA NASILNOG DIREKTORA! Pretukao suprugu nasrnuo na šuraka, a sada tvrdi da je ON ŽRTVA

printscreen facebook

Vesti

SRAMOTNA ODBRANA NASILNOG DIREKTORA! Pretukao suprugu nasrnuo na šuraka, a sada tvrdi da je ON ŽRTVA

Podeli vest

Danijel Živanović, vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, kome je određen pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu, taštu i šuraka, negirao je delo koje mu se stavlja na teret i navodno ispričao da je žena 31. januara, kada se incident dogodio, htela da dete odvede u inostranstvo

Osnovni sud u Velikom Gradištu odredio je pritvor do 30 dana Živanoviću zbog bojanzni da će ponoviti delo i uticati na svedoke. Prema nezvaničnim informacijama, on je do detalja izneo svoju odbranu.

- Tog dana mi je supruga pre posla rekla da će odvesti našeg sina u Austriju i da ne želi da živi u Srbiji. Mene je to uznemirilo, rekao sam da se ne slažem sa tim i da dete treba da živi sa oba roditelja, a ne samo sa majkom, pošto je ona insistirala da je samo majka bitna. Nisam je tukao, ali se jesmo raspravljali. Možda sam je jače stegao za ruku i tako povredio, pošto imam jak stisak - navodno je ispričao osumnjičeni direktor Centra za socijalni rad.

Navodno, on je ispričao i da su ga po povratku sa posla dočekali tašta i šurak koji su vikali na njega da otvori vrata.

- Taštu nisam udario, a šurak je skočio da me bije. Možda sam ga odgurnuo i u tom rvanju povredio, a možda ga je povredila i njegova devojka koja je došla sa njim. Kada je skočio na mene, pao sam na pločice i polomio prst na desnoj ruci, imam i hematom, a bio sam i u bolnici na saniranju povreda - rekao je Živanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Tako, tako, ruka ti se pozlatila. Svi na gomilu, alal ti, tako treba ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija