• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

03.02.2022

18:32

Uhapšen muškarac koji je u programu uživo pretio da će ubiti ženu i ćerku

Vesti

Uhapšen muškarac koji je u programu uživo pretio da će ubiti ženu i ćerku

Podeli vest

Muškarac koji je u programu uživo na TV Hepi pretio da će da ubije ženu i ćerku, uhapšen je večeras

On je doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku, potvrdili su iz policije, prenosi Telegraf.

Čovek koji se javio, kako je rekao, je iz Kraljeva, a razlog zbog kojeg ne može da podnese svoju porodicu toliko da ima želju da ih ubije je taj što su ga, kako tvrdi, izbacile iz stana.

 

 

- Ubio bih ženu, a rađe bih dete ubio. Iz srca bih želeo to da uradim i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, ćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najrađe obe ubio. Nemaju ni dana staža ni jedna ni druga, izbacile su me iz stana - rekao je muškarac, dok su voditeljka i gosti u neverici slušali ove reči.

Međutim, ovde nije bio kraj grozotama koje je ovaj čovek izgovorio.

- Molio sam se da umre na porođaju, ali ne može da ima decu... Ne da onaj odozgo da se skotovi razmnožavaju - rekao je muškarac, koji se telefonski uključio u program, na opšte zaprepašćenje gostiju u studiju među kojima je bila i doktorka prava koja je rekla da je ovo pretnja ubistvom na koju treba da reaguju nadležni jer je izrečena javno.

Gledalac, koji se predstavio kao Miša, rekao je da je molio da ga prime u starački dom jer posle, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi da plati sobu.

Na pitanje iz studija da li je normalno da celu porodicu ubije zbog stana, on je rekao da nije zbog stana nego zbog nepravde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
škola SNS propagande za debile

pre 2 godine

Ко све гледа Пинк и Хепи...

Rajko

pre 2 godine

To sve organizuje voditeljka. Vise puta je pozivana u sup da joj smire hormone. morace opet da ide izgleda.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?
Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?

Štab za kampanju bivšeg predsednika SAD i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa saopštio je da je bio meta hakerskog napada i da sumnja da su iranski akteri umešani u krađu i distribuciju osetljivih internih dokumenata.

11.08.2024

21:46

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23