• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

09.02.2022

21:23

"TATIN SIN" KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU U ponedeljak je opet bio na meti policije, a njegovi bahati postupci već mesecima IZAZIVAJU LAVINU REAKCIJA

printscreen instagram/nikola keljanovic kelja

Vesti

"TATIN SIN" KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU U ponedeljak je opet bio na meti policije, a njegovi bahati postupci već mesecima IZAZIVAJU LAVINU REAKCIJA

Podeli vest

Instagram zvezda Nikola Keljanović (23), poznatiji kao "tatin sin", koji vozi preskupe automobile i snima se kako divlja u saobraćaju, ostao je u ponedeljak bez "mercedesa AMG", vrednog oko 130.000 evra!

Policija mu je privremeno zaplenila ovaj auto jer nije imao tablicu, a farovi su prepravljeni da svetle ljubičasto, što nije dozvoljeno.


"Tatinog sina", međutim, ovo ni najmanje nije potreslo, pa je na Instagramu objavio fotografiju oduzetog "mercedesa" uz komentar: "Vidimo se ubrzo, zverino."

 

 

'Savetnik' za kocku
Keljanović, inače, navodno zarađuje tako što vodi kladioničarsku Instagram stranicu, ali mu je po svemu sudeći glavni izvor prihoda otac, koji ima građevinsku firmu u Nemačkoj, po čemu je i dobio nadimak "ćaletov" ili "tatin sin".


Naš izvor iz policije kaže da je Nikola zaustavljen u ponedeljak u skupocenom "mercedesu" tokom rutinske kontrole na Novom Beogradu.


- Policajci su tada ustanovili da vozilo nema prednju tablicu, a konstatovano je da su farovi prepravljani i da su ljubičaste boje. Na pitanje policajaca zašto na "mercedesu" nema prednje tablice, vozač je odgovorio da je to takav model. Vozilo je privremeno oduzeto i poslato na kontrolu i vanredni tehnički pregled - objašnjava naš sagovornik.


Kako je pojasnio naš izvor, policija će zadržati "mercedes" određeno vreme kako bi se proverilo da li je legalno kupljen i da li, eventualno, za vozilom traga Interpol.
- Ukoliko se utvrdi da je sve u redu sa vozilom i ukoliko se otklone svi nedostaci, vozilo će biti vraćeno vlasniku, ali bez tablica. On je dužan da nakon toga u najkraćem roku uradi novi tehnički pregled i da sa ispravnim papirima dođe u policiju po tablice - napominje naš sagovornik.

 


Keljanović se uopšte nije potresao zbog oduzimanja "mercedesa", pa je odmah o tome obavestio pratioce na Instagramu, kojih ima oko 124.000. Objavio je sliku zaplenjenog vozila uz komentar: "Vidimo se ubrzo, zverino." U sledećoj objavi je bila fotografija gomile keša, uz poruku: "Onaj osećaj kad kreneš po novu 'panameru turbo' i na putu do tamo ti oduzmu auto".

 


Ovo nije prvi put da policija privremeno oduzima skupocene automobile "ćaletovom sinu". U februaru prošle godine, u samo nekoliko dana policija mu je oduzela "porše panameru" u Zemunu i džip "porše kajen" na Novom Beogradu. Zlatna "panamera" mu je bila oduzeta jer Keljanović nije imao izdat atest za prepravku vozila, pošto je imao folije na svim staklima i vetrobranu. Što se džipa tiče, policija mu ga je oduzela jer su stakla naknadno bila zatamnjena.

Gospodin neradnik
Inače, ime Nikole Keljanovića poznato je široj javnosti i po bahatom ponašanju u saobraćaju. "Tatin sin" se redovno pojavljuje u skupocenim automobilima, divlja u saobraćaju, snima se dok vozi brzo i sve to "kači" na društvene mreže. Na svom Instragram profilu redovno objavljuje fotografije svog luksuznog života, gomile keša i skupih automobila, a na Jutjubu se mogu mogu videti njegovi snimci divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera...

 


- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja: "Završiću fakultet, biću obrazovan." Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje - ispričao je Keljanović jednom prilikom. 

 


Slupao zlatnog "poršea", pa se slikao

Nikola Keljanović je u žižu javnosti dospeo i 31. oktobra 2020, kada je slupao tatin zlatni "porše panameru" i time se "pohvalio" na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ironično je poručio: "Ubiće me ćale", a onda je snimio razlupani "porše" uz komentar: "Biće bolje."


"Biseri" o parama i obrazovanju

- Ja, ako imam pare, svako će me poštovati. Šta me briga da li mi je neko pravi ili lažni prijatelj
- Kad bi svi bili fakultetski obrazovani, ko bi nama radio sve ove ostale poslove
- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina
- Sebe doživljavam kao običnog dečka, svako može da vozi auto od 50.000 ili 100.000 evra na lizing, to nije ništa posebno


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Tipičan primer deteta čiji su roditelji bogati, ali i razvedeni najverovatnije, koji i dok bili u braku nisu svom detetu posećivali onoliku pažnju koliko bi trebalo fokusirajući se na svoju profesionalni karijeru. Dakle, problem uvek kreće od samih roditelja. Dokje bio mali, on je pokušavao da nekako privuče pažnju svojih roditelja na sebe, ali nije uspeo. Sada, kada je veliki momak uloge su se zamenile. Oni njemu kupuju skupe automobile, jer to želi, a on se njima na neki način sveti za sav period svog detinjstva bez roditeljske pažnje i ljubavi. Dobar psihijatar je potreban čitavoj porodici očigledno, pre svega. Drugo, bolje bi bilo da se što hitnije nađe način da se oduzme vozačka dozvola ovom liku dok nije ubio nekog svojom bahatom vožnjom.

Ono

pre 2 godine

Ono kad odrastes da o tebi niko nije vodio racuna.

Tja

pre 2 godine

Ono kad si niko i nista, a nadas se necemu, bilo cemu.

Nema

pre 2 godine

Ono kad si nesrecan i neispunjen, a radis sve sto mozes da to prikrijes.

ratko

pre 2 godine

ti si kurac na biciklu i uvek ces to biti tatina piska od sina,zapamti sve se placa sve se vraca

Vla

pre 2 godine

Bolesnici, otac sto mu kupuje i on neradnik, nepismen i arogantan, nece dugo slobodno setati, takvi voze bahato, unesrece neku porodicu i onda dolazi tata sa parama da pitkupi sudiju za najmanju odnosno uslovnu kaznu, vec poznata stvar

Pop

pre 2 godine

У Србији народ каже ничија свећа није вечито горела па неће ни твоја. Ово што радиш и објављујеш не личи на психички здраву особу. Нормални људи и не обраћају пажњу на твоје поступке.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija