• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

13.02.2022

14:40

Đavo ne da mira, svi mladi idu u Arilje u diskoteku... Ivanjica tuguje za stradalom devojčicom

Z. G.

Vesti

Đavo ne da mira, svi mladi idu u Arilje u diskoteku... Ivanjica tuguje za stradalom devojčicom

Podeli vest

Na putu između Arilja i Ivanjice, u mestu Jeremići, juče ujutru dogodila se strašna saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila Anđela Đ. (17) iz Ivanjice

U nesreći su lakše povređeni A. M., M. Đ, M. Đ. V.O. i M. O, svi iz Ivanjice. U automobili marke „pežo“, koji se survao u ambis i više puta prevrnulo, bilo je šestoro mladih. Poginula devojka je sedela pozadi.

Do nesreće je došlo kada su se ovi mladi oko 4.15 sati vraćali iz diskoteke iz Arilja, na putu iza klisure ka Prilikama na jednoj krivini. Verovatno usled neprilagođenosti vožnje uslovima puta i mraku, devojka A.M. (17) koja je upravljala vozilom izgubila je kontrolu nad vozilom i sleteli u ambis.

Prema za sada nezvaničnim podacima A.M. je tek upisala vožnju i nije imala vozačku dozvolu.

- Pre nje vozilom je upravljao mladić, koga je policija isključila iz saobraćaja zbog alkohola. Onda je vožnju preuzela A.M. – saznajemo nezvanično od izvora bliskog istrazi.naš sagovornik.

Prema njegovim rečima taj put je dosta krivudav, još ima okolo snega i ponegde leda po putu.

- Kroz klisuru i taj deo oprezno voze i iskusni vozači i sigurno nije za nekoga ko nema dozvolu – dodao je naš sagovornik.

Cela Ivanjica je u šoku, svi su zanemeli od tuge.

- Sve su to deca iz jednog naselja, Lučke reke. Devojka koja je poginula učenica je ivanjičke gumnazije, iz jedne dobre i fine porodice. Ali, eto, đavo ne da mira. Valjda su bili u toj diskoteci u Arilju. Mnogo mladih ide odavde tamo, jer ona jedino radi do to doba – kaže jedna Ivanjičanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija