• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

15.02.2022

12:49

GUMA OD ŠLEPERA PUKLA KAO BOMBA! Kamenje napuklog ivičnjaka teško je povredilo slučajnog prolaznika (VIDEO/FOTO)

V.J.

Vesti

GUMA OD ŠLEPERA PUKLA KAO BOMBA! Kamenje napuklog ivičnjaka teško je povredilo slučajnog prolaznika (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Jutros oko 10,30 minuta na raskrsnici u glavnoj majdanpečkoj ulici Svetog Save, dogodila se neočekivana drama. U ulici u kojoj je bilo dosta građana, teško je povređen M.K. (59) iz Majdanpeka i još jedna žena koja je zadobila lakše povrede

Povređeni M.K. se sa suprugom kretao trotoarom u trenutku kada je šleper koji je bio u tranzitu za Beograd i želeo da skrene iz centra grada ka glavnoj saobraćajnici, nagazio na ivičnjak i deo trotora koji je pukao.

U tom trenutku došlo je do pucanja gume na kamionu i od jake detonacije kamenje uništenog ivičnjaka i krupniji delovi trotoara leteli su na sve strane. Povređeni M.K. je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Majdanpeku i prema nezvaničnim informacijama do kojih je Informer došao, radi se o težoj povredi ahilove pete na jednoj nozi koja je izazvala obilno krvarenje. Pretpostavlja se da je povreda nastala od udarca većeg kamena.

Foto: V.J.

 

,, Nalazio sam se sa prijateljem na nekoliko metara udaljenosti u neposrednoj blizini kupovali smo štampu kada se to dogodilo. U jednom trentku čuo se jak pucanj i iznenada kamenje je krenuo da leti na sve strane. Čovek koji je išao sa suprugom, srušio se na trotoar i još jedan žena koja je u tom trenutku prolazila. Ovo je strašno bilo iz čista mira nismo znali šta nas je snašlo.

Foto: V.J.

 

Cigla koja je poletela sa napuklog trotoara ima gotovo blizu deset kilograma mozda i više. Mogu da kažem da ih je sami Bog spasao na današnji dan. Zamislite da se u tom momentu tu našlo neko dete, ovo je vreme kada ima dosta ljudi u gradu , neradan je dan. Majdanpek nema zaobilaznicu pa se tranzitni saobraćaj ovih teških vozila obavlja kroz sam centar grada i zaočekivati je bilo da se nešto ovako dogodi, kaže vidno uznemiren Majdanpečanin koji se u trenutku nesreće našao na licu mesta.

Foto: V.J.

 

Na mestu na kojem se dogodila ova saobraćajna nezgoda nalaze se predstavici Majdanpečke policije a ekipa Hitne medicinske pomoći je odmah zbrinula povređene građane Majdanpeka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija