Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

17.02.2022

12:33

STRAŠNA SUDBINA U BELIVUKOVOJ JAZBINI ZADESILA I FITNES TRENERA?! Jovo Kecman nestao po istom principu kao i većina ubijenih u Ritopeku?!

printscreen

Vesti

STRAŠNA SUDBINA U BELIVUKOVOJ JAZBINI ZADESILA I FITNES TRENERA?! Jovo Kecman nestao po istom principu kao i većina ubijenih u Ritopeku?!

Podeli vest

Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića uskoro će biti osumnjičen za brutalno ubistvo još jednog muškarca sa spiska 11 nestalih, o čijim se sudbinama ništa nije znalo sve dok 4. februara prošle godine nije uhapšena ova grupa

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je reč o ubistvu fitnes-instruktora Jove Kecmana (51), koji je nestao 24. septembra 2020.

- Od članova porodice nestalog trenera uzet je DNK kako bi se uporedio sa tragovima pronađenim u kući strave u Ritopeku, a inspektori su ponovo kontaktirali s njima pre nekoliko dana. Međutim, njihov biološki materijal nije se poklopio sa tragovima iz kuće.

U međuvremenu, pojavili su se drugi dokazi na osnovu kojih postoji osnov sumnje da je klan koji se do sada sumnjiči za sedam ubistava u Srbiji i još tri u Crnoj Gori presudio i Kecmanu - kaže izvor izistrage i dodaje da su inspektori koji rade na tom predmetu prethodne nedelje ponovo kontaktirali s porodicom Kecman.

Beogradskom treneru se trag izgubio u Glavnoj ulici u naselju Mali Mokri Lug, gde je došao sa prijateljem. Zamolio ga je da ga tu ostavi jer treba da se vidi sa drugim drugom i rekao mu da će se kući vratiti taksijem. Sa sobom je, navodno, poneo i 16.000 evra, ali je telefon ostavio kod kuće.

Foto: nestalisrbija.rs

Nestao beu traga: Jovo Kecman

- Kecman je nestao po istom principu kao i većina drugih otetih i ubijenih u Ritopeku - dodaje sagovornik i podseća da je, prema objavama Jove Kecmana na društvenim mrežama, jedna od osoba kojoj je držao treninge manekenka Dejana Živković. Inače, manekenka je neko vreme bila u vanbračnoj zajednici sa navodnim vođom škaljarskog klana Jovanom Vukotićem.

Osim Kecmana, na spisku nestalih za koje se sumnja da su im glave došli pripadnici Belivukovog klana nalaze se još i Filip Marjanović, Vukašin Gošović i Ljubomir Lainović.

- Filip Marjanović i Vukašin Gošović poslednji put su viđeni kada su početkom 2020. krenuli u Crnu Goru. Od tada im se gubi trag, a sumnja se da su postali žrtve surovog klana. Gošović je, navodno, bio deo Partizanove navijačke frakcije suprotne Belivukovoj - podseća izvor.

Ivan Ninić, advokat koji zastupa porodicu Gorana Mihajlovića, rekao je da očekuje proširenje istrage protiv kriminalnog klana za još jedno ubistvo muškarca, čiji identitet nije želeo da otkrije. Za razliku od ostalih žrtava, kako je Ninić naveo, Mihajlović je ubijen u Ritopeku, ali je potom njegovo telo zapaljeno i smrskano u vikendici u Surduku.

Lainović ubijen da bi ćutao?

Ljubomir Lainović jedno je od imena sa spiska nestalih čija sudbina i dalje nije rešena. Prema rečima sagovornika beogradskog lista, njegova sudbina je možda najveća misterija jer se sumnja da je on učestvovao u ubistvu vođe škaljarskog klana Igora Dedovića i njegovog bliskog saradnika Stevana Stamatovića u januaru 2020. u Atini.

Foto: ATA/Insajder/Marko Đoković

Kuća strave u Ritopeku

- Telo nije pronađeno, ali iako se njegova smrt dovodi u vezu sa Belivukovim klanom, najverovatnije kako bi ćutao o svemu što zna, nije potpuno isključena mogućnost ni da je on žrtva "škaljaraca" - kaže sagovornik.

U Pančevu obračun sa ostacima krimi-grupe

Pančevo je u ponedeljak bilo pod opsadom policije i Žandarmerije zbog pretresa objekata i osoba koje se dovode u vezu sa klanom Belivuk-Miljković. Policija je saopštila da je uhapšena jedna osoba, a da su pronađeni oružje, novac i policijske uniforme.

- Ono što smo videli u Pančevu nastavak je razračunavanja policije sa delovima klana. Pozadina svega toga je činjenica da, nakon lišenja slobode Veljka Belivuka i grupe, delovi njegove kriminalne strukture na slobodi imaju potrebu da uspostave prevlast na tržištu narkotika, da postanu lideri. Pančevci, iako nisu poznati široj javnosti, poznati su građanima u Pančevu jer ih godinama terorišu - rekao je advokat Ivan Ninić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija