• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

19.02.2022

17:42

DA LI JE BILO MOGUĆE SPREČITI POGIBIJU ANĐELE Đ. (17)?! Evo zašto pijani vozač nije zadržan na trežnjenju u stanici

prinscreen facebook

Vesti

DA LI JE BILO MOGUĆE SPREČITI POGIBIJU ANĐELE Đ. (17)?! Evo zašto pijani vozač nije zadržan na trežnjenju u stanici

Podeli vest

Nedelje za nama obeležile su brojne saobraćajne nesreće sa tragičnim ishodima, a Srbiju je najviše šokirala pogibija 17-godišnje Anđele Đ. iz Ivanjice koja je život izgubila u udesu koji se dogodio 13. februara na magistralnom putu Ivanjica-Arilje

Automobil u kom je bila grupa prijatelja najpre je vozio mladić koji je bio u alkoholisanom stanju. Kako saznaje Telegraf.rs, dok je on upravljao automobilom, oko 22.14 sati, zaustavljeni su na teritoriji opštine Arilje. Saobraćajni policajac ih je tada isključio iz saobraćaja.

Nakon toga, za volan je sela devojka koja nije imala vozačku dozvolu i koja je takođe bila u alkoholisanom stanju. Ona je za volanom bila u trenutku nesreće do koje je došlo na teritoriji opštine Ivanjica oko 4.10 sati ujutru i koja je Anđelu koštala života.

Devojka je, upravljajući "pežoom", iz još neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela s puta. Automobil se tom prilikom prevrnuo.

Spekulisalo se da je policajac koji ih je isključio iz saobraćaja uhapšen jer ih nije zadržao. Međutim, kako saznajemo, u stanici se zadržavaju vozači koji u krvi imaju 1,2 ili više promila alkohola u krvi, dok je mladić u trenutku zaustavljanja imao 0,4 promila alkohola u krvi, te je samim tim isključen iz saobraćaja, ali nije zadržan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija