• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

22.02.2022

08:05

DANIMA VREĐAO MILINKOVIĆA, TRAŽIO KAVGU, A ONDA GA UBIO! Jezivi detalji stravičnog zločina na Batajničkom drumu!

Privatna arhiva/Informer

Vesti

DANIMA VREĐAO MILINKOVIĆA, TRAŽIO KAVGU, A ONDA GA UBIO! Jezivi detalji stravičnog zločina na Batajničkom drumu!

Podeli vest

Ivan Nikitović (45) juče je posle treće smene sačekao kolegu Stefana Milinkovića (32) na ulici i ubio ga nožem. Obesni Nikitović danima vređao Milinkovića i stalno je tražio kavgu, a posle zločina se mirno predao policiji

Ivan Nikitović (45) iz Beograda uhapšen je juče ujutro nakon što je nožem ubio kolegu Stefana Milinkovića (32) ispred fabrike "Energoplast" u Zemunu, gde su zajedno radili. 

Nikitović je sačekao nesrećnog Milinkovića na ulici posle treće smene i presudio mu sa tri ili četiri uboda nožem, a zatim se mirno predao policiji. Kod njega je pronađen krvavi nož, a na pitanje inspektora zašto je ubio kolegu, Nikitović je samo ćutao.

Foto: Informer

Ubica

Tražio kavgu

Izvor iz istrage kaže da je Ivan među kolegama bio poznat po prekoj naravi i bahatom ponašanju, a u poslednje vreme često je vređao Stefana i tražio je kavgu.

- Kako je utvrđeno, Nikitović je dan pre zločina čak i pretio Stefanu, pa se ovaj požalio svom bratu blizancu Igoru, koji je takođe zaposlen u "Energoplastu". Igor je o tome obavestio direktora preduzeća, ali zasad nije poznato da li je neko iz firme reagovao povodom toga - rekao je naš sagovornik, i dodao:

- Nikitović je u noći između nedelje i ponedeljka, tokom treće smene u fabrici, nastavio da vređa Stefana, a onda je, pred kraj smene, prvi izašao iz kruga fabrike i krenuo prema Batajničkom drumu, gde mu je napravio sačekušu. Napad se dogodio u blizini autobuskog stajališta. Nikitović je potegao nož i izbo Stefana tri ili četiri puta u grudi i stomak, usled čega je ovaj pao i ubrzo preminuo.

Stefan trebalo da radi s bratom kobne noći

Stefan Milinković je poslednjih pet godina je radio u preduzeću "Energoplast". Njegov brat blizanac Igor radi u istom preduzeću, i to od 2015. godine, a navodno je on i zaposlio Stefana u "Energoplastu", nakon što je ovaj dobio otkaz na prethodnom poslu. Trebalo je da njih dvojica u nedelju uveče, uoči zločina, zajedno rade treću smenu, ali Igor nije došao na posao jer je mašina na kojoj radi u kvaru, pa je Stefan došao sam. 
   

 

Jedan prolaznik je video telo mlađeg muškarca pored puta i najpre je pomislio da je reč o pešaku kog je vozilo udarilo, pa je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Policajci su, međutim, na telu videli rane od noža i odmah su shvatili da je reč o ubistvu. Tada su ugledali i Nikitovića, koji je mirno stajao desetak metara dalje od njih i posmatrao ih.

- Kod osumnjičenog je nađen krvav nož. Nije želeo da odgovara na pitanja inspektora, ali se mirno predao. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem tužilaštvu u Beogradu - kazao je naš izvor.

Foto: Informer

Mesto ubistva

Nije ni slutio zločin 

Radnici preduzeća "Energoplast", u kome su radili Nikitović i njegova žrtva, kažu da ne znaju šta se desilo nakon završetka treće smene, ali su potvrdili da je Ivan bio prek čovek koji je uvek tražio neki razlog ili povod za svađu.

- On je zaista loš čovek. Živi sa majkom u Padinskoj skeli, nikada se nije ženio. Na poslu je stalno pravio neke probleme kolegama, svi su mu smetali. Znam da se sa Stefanom danima svađao, pa se ovaj žalio i svom bratu Igoru, koji takođe radi u našoj firmi. Međutim, Igor nije radio istu smenu sa Stefanom i nije ni slutio da će mu onaj ludak Nikitović ubiti brata - kaže zaposleni iz "Energoplasta".

Što se Stefana tiče, on je iz Pančeva. Njegov poznanik kaže da Stefan, pored brata blizanca Igora, ima još jednog starijeg brata. Odavno su ostali bez roditelja, rano se osamostalili, ali su jedan drugom bili velika podrška u životu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija