• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

22.02.2022

15:53

PRETUČENI SLUŽBENIK INTERPOLA PROGOVORIO O TUČI S POLICAJCIMA! Obezbeđenje ga spaslo sigurne smrti?! (VIDEO)

pritnscreen

Vesti

PRETUČENI SLUŽBENIK INTERPOLA PROGOVORIO O TUČI S POLICAJCIMA! Obezbeđenje ga spaslo sigurne smrti?! (VIDEO)

Podeli vest

Milan V. službenik u Interpolu sinoć se pojavio u beogradskoj policiji kako bi prijavio dvojicu svojih kolega D. S. (43) i M.R. (47) jer su ga pretukli u ponedeljak oko 13 časova u bašti kafića na Cvetnom trgu, nakon čega je po njegovim rečima zadobio teške telesne povrede

- Došao sam na kafu sa kolegom B. D. na kafu. U jednom trenutku našem stolu je prišao D. S. sa kojim sam se posvađao. Kako je nasrnuo na mene morao sam da ga odgurnem - ovako je u policiji govorio pretučeni M. V.

Po njegovoj priči, D. S. je zatim otišao iz kafića i posle nekoliko minuta vratio se sa kolegom M. R.

- Čim su se pojavili izbila je tuča u bašti kafića. Njih dvojica su napala M.V. Ko zna do kada bi ga tukli da se nije umešalo obezbeđenje i spasilo ga sigurne smrti- rekao je službenik Interpola za Telegraf.

Kao dokaz neslavne tuče pripadnika policije objavljen je i video snimak nadzornih kamera iznad Cvetnog trga. Ono što se na njemu vidi ne ide u prilog ni jednima ni drugima.

Evo pogledajte pa prosudite sami...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

a oko cega je bila to svadja ,na robiju svi do jednoga sramota i takvci rade u policiji ocistite vise govna iz te policije da interpol ili obicna svejedno teraj to van,dokle ce da brukaju ovu drzavu

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija