• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

28.02.2022

08:24

PROPEVAO MESAROV KUM! Detaljno opisao tri ubistva za koje se terete Miljković i Belivuk!

Fotoilustracija/eStock/Tanjug/Informer

Vesti

PROPEVAO MESAROV KUM! Detaljno opisao tri ubistva za koje se terete Miljković i Belivuk!

Podeli vest

Spasojeviću su sve vreme podršku pružali verenica i brat, ali je posle devet meseci pritvora odlučio da sarađuje sa tužilaštvom

Nikola Spasojević (31), zvani Spale, kum Marka Miljkovića Mareta (30), u oktobru je „pukao” i odlučio da progovori sve o zločinima klana Veljka Belivuka (36) i postane svedok-saradnik.

On je najpre bio optužen za rasturanje narkotika i neovlašćeno posedovanje oružja, ali je posle optužbi da je učestvovao u tri ubistva odlučio da ispriča sve o zlodelima klana.

– Spasojević je od početka bio rastrojen u zatvoru, ali je negirao da je član organizovane grupe Veljka Belivuka, kao i krivična dela za prodaju droge i posedovanje oružja. Međutim, kada je i na njega proširena istraga za ubistvo Gorana Veličkovića Goksija iz Koteža i Aleksandra Gligorijevića Pukija iz Odžaka, odlučio je sve da kaže o tome, a ujedno je otkrio sve o nestanku i ubistvu Gorana Mihajlovića iz Resnika – otkriva izvor.

Spasojeviću su sve vreme podršku pružali verenica i brat, ali je posle devet meseci pritvora odlučio da sarađuje sa tužilaštvom.

– Govorio je da ne zna šta da radi. Onda je naprasno otkazao punomoć svojim advokatima i ušao u pregovore za blažu kaznu. Od tada ima drugog branioca i sklonjen je dalje od ostalih optuženih – kaže sagovornik našeg lista. Ispostavilo se da je Spasojević još jedna od slabijih karika klana, jer je i zvanično sklopio sporazum sa tužilaštvom u zamenu za 13 godina robije.

On je na tajnoj aplikaciji Skaj koristio nadimak Topalović, a vodio je stranicu „Principi BG”, koja je ugašena. Sumnjiči se da je „prao novac” klana. Zahvaljujući njemu, rešen je slučaj otmice i ubistva Gorana Mihajlovića (22), prve žrtve zloglasnog klana, iz aprila 2019. godine. Dok je bio u pritvoru, poslao je svojoj verenici 101 ružu, a ona je to objavila na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija