• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.K.

09.03.2022

12:04

ĆALE USTAJ DOŠLI SU DA NAS UBIJU! Progovorio otac osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu, POLICIJA TRAGA ZA NOŽEM!

D.K.

Vesti

ĆALE USTAJ DOŠLI SU DA NAS UBIJU! Progovorio otac osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu, POLICIJA TRAGA ZA NOŽEM!

Podeli vest

Mladić star najverovatnije 25 godina ubijen je oko 1 sat noćas u kući u naselju Šarlinac kod Doljevca, osumnjičeni za ubistvo N. M. u čijoj kući se zločin desio najpre je pobegao , ali se ubrzo sam predao policiji

Srđan M. otac osumnjičenog N. M. je rekao da je njegov sin sedeo u kući kada su došla trojica, četvorica i napala ga.

- Došli njih troje, četvoro, ušli u kuću, napali ga. Pištolji, noževi, šta je već bilo. On se dečko boji za mene, ja sam invalid, otac njegov sišao je i rekao "Ustaj ćale, imaju pištolje i noževe, došli da nas ubiju". Ja sam izašao, šta se desilo, desilo se. On onako uplašen verovatno je on ubo tog dečka, a možda i nije. On onako uplašen zvao je Hitnu pomoć, zvao je i policiju - tvrdi otac osumnjičenog.

On dodaje da je legao da spava oko 22 sata, a da ga je sin probudio oko 1 kada se "sve desilo".

- Greota, žao mi je svakoga, ali ja ih nisam zvao da dođu u moju kuću da mene ubijaju ili mog sina. Šta da je mog sina ubio? Šta da se desilo da je on mog sina izbo? Kod ubijenog su isto našli neki nož - tvrdi on.

Naš sagovornik kaže u jednom trenutku došao u dnevnu sobu i video u fotelji mrtvog mladića  i prišao mu.

- Bio je još topao. Sin mi je rekao da ga je ubo jer su ga njih četvorica napala. Pobegao je iz kuće, ali jutros je uhapšen- kaže otac uhapšenog mladića.

Osumnjičeni za ubistvo N. M. je najpre pobegao posle zločina, ali se ubrzo sam predao policiji.

Policija traži nož kojim je zločin počinjen

Meštani Šarlinca nakon ubistva su u šoku. Poznaju osumnjičenog, a kako tvrde poslednje vreme je radio u inostranstvu.

- Ne znam ko je ubijen. Policija me je jutros probudila i rekla za ubistvo. Moj komšija je uhapšen zbog ubistva i mogu vam reći da je prema meni bio dobar. Uvek mi je pomogao. Žao mi je zbog njega i njegove porodice-kaže Nemanja Simić, komšija uhapšenog mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija