• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

09.03.2022

15:28

UPALI SU U KUĆU NAORUŽANI, NIKOLA JE UBIO U SAMOODBRANI! Rođaka osumnjičenog sa ubistvo otkrila detalje KRVAVOG OBRAČUNA!

Vesti

UPALI SU U KUĆU NAORUŽANI, NIKOLA JE UBIO U SAMOODBRANI! Rođaka osumnjičenog sa ubistvo otkrila detalje KRVAVOG OBRAČUNA!

Podeli vest

Slađana tetka Nikole M. (27) koji je se sumnjiči da je u svojoj kući nakon tuče nožem usmrtio M.M. (25) za Informer.rs je do detalja objasnila šta se dešavalo u kući osumnjičenog. Inače, kako nezvanično saznajemo motiv napada u kom se dogodilo ubistvo navodno je dug od oko 12000 dinara!

Rođaka Nikole M. (27) koji je uhapšen zbog sumnje da je u svojoj kući, u Širlincima kod Doljevca, nožem usmrtio mladiića M.M (25), kaže za Informer.rs da je u trenutku napada N.M. bio na spratu kuće sa dvojicom prijatelja. 

- U jednom trenutku trojica muškaraca su im upala na vrata. Imali su noževe i pištolje napali su ih i Nikola se branio. U toj samoodbrani je ubo mladića, kako sam čula pet puta. Kada je on pao dvojica napadača, sa kojima je došao, pobegli su niz stepenice - objašnjava Slađana, tetka osumnjičenog mladića i dodaje:

- Moj brat, Nikolin otac, je spavao u prizemlju, inače je invalid i pre spavanja je popio lekove. On ništa nije čuo, ali je se Nikola uplašio za njega i krenuo je za napadačima. Ušao je izbezumljen u sobu i probudio brata. Rekao mu je da su došli sa noževima i pištoljima i da će da ih ubiju - priča potresena žena.

Foto: D.K.

Srđan M. otac osumnjičenog za ubistvo

 

Kako je objasnila brat je otišao gore i zatekao mladića u lokvi krvi, a dvojici napadača nije bilo ni traga ni glasa

- Nikola je rekao bratu Srđanu da zove Hitnu pomoć kako mladić ne bi umro i da mora da beži. Hitna pomoć je stigla ali nažalost nisu uspeli da ga spasu - rekla Slađana.

Prema njenim rečima Nikola je pobegao u susedno selo kod rođaka. 

- Shvatio je da je najbolje da se preda. U suštini on je bio napadnut i samo je se branio. Žao mi je mladića koji je, kako čujem iz Niša, ali nije Nikola otišao na njegov prag da ga napadne već je bilo suprotno - kaže naša sagovornica. 

Ona je dodala da ne zna čijim je nožem Nikola izbo M.M  i da je policija pokušavala da ga pronađe. 

-Tražili su ga u dvorištu i u kući. Navodno Nikola je rekao da je nož dao Srđanu ali se on toga ne seća. U prvom trenutku je verovatno bio sanjiv, a nakon toga je usledio šok, ne bi bilo ni čudo da se ne seća - kaže Slađana.

Foto: D.K.

 
Napad zbog duga od 12.000?!

Podsetimo, kako je Informer.rs već pisao ubistvo mladića dogodilo je se sinoć sat vremena iza ponoći, a motiv napada mogao bi da bude neraščišćeni račun. 

- Postoji sumnja da se radi o nekom dugu od oko 12.000 dinara koji, navodno Nikola ili neko od njegovih prijatelja nije želeo da vrati, te su pretpostavlja se napadači došli da to naplate - rekao je izvor Informera.rs upoznat sa slučajem.

Šta je tačno motiv napada i kako je se on dogodio biće utvrđeno istragom koja je u toku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija