• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

12:18

POLICIJA U ŠAPCU ZAPLENILA 3,2 TONE DUVANA! Ogromna zaplena u dve akcije!

MUP Srbije

Vesti

POLICIJA U ŠAPCU ZAPLENILA 3,2 TONE DUVANA! Ogromna zaplena u dve akcije!

Podeli vest

Ministarstva unutrašnjih poslova, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 3,2 tone duvana u listu i 389 kilograma rezanog duvana, kao i 175 litara nafte i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda

Šabačka policija je prilikom pretresa domaćinstva koje koristi M. S. (1968) iz okoline Šapca pronašla 2,6 tona duvana u listu, 112 kilograma rezanog duvana, kao i vagu za merenje.

Foto: MUP Srbije

Policija u Bogatiću je, u pretresu domaćinstva koje koristi S. P. (1962) iz Šapca, pronašla 586 kilograma duvana u listu, 107 kilograma rezanog duvana i naftu, dok je granična policija u mestu Salaš Crnobarski, prethodno, u „pasatu“ kojim je upravljao pronašla 170 kilograma rezanog duvana.

Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Šapcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija