• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2022

14:33

PRITVOR ZA NASILNOG SINA! Mučki pretukao majku, nasrnuo i na oca koji je pokušo da je zaštiti

Vesti

PRITVOR ZA NASILNOG SINA! Mučki pretukao majku, nasrnuo i na oca koji je pokušo da je zaštiti

Podeli vest

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, danas je saslušan A.J. zbog sumnje da je u četvrtak mučki prebio majku J.J. u njenom stanu i naneo joj teške telesne povrede i to u prisustvu oca, kojeg je takođe fizički nasrnuo

Tužilaštvo je tražilo da sud odredi pritvor prema A.J, a sud je predlog usvojio i odredio mu pritvor da ne bi ometao postupak uticanjem na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Na saslušanju A.J. je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret - nasilje u porodici, navodeći da se uopšte ne seća šta je radio tog dana.

Prema navodima krivične prijave, on je u stanu svoje majke J.J, nju najpre napao verbalno, a potom i fizički, zadavši joj više udaraca šakama i nogama u predelu glave i lica, nakon čega je fizički nasrnuo i na svog oca, A.J. uhvativši ga za vrat.

Pritvor je nastavio da udara majku usled čega je ona zadobila teške telesne povrede.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, narediti vršenje neuropsihijatrijskog veštačenja osumnjičenog, kao i sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda oštećene i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke, saopštilo je tužilaštvo.

Ovaj incident dogodio se 17. marta na Zvezdari.

Prema nezvaničim informacijama, majka je operisana i uskoro iz izlazi iz bolnice.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija