• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

20.03.2022

09:26

STRAVIČAN SUDAR KOD LESKOVCA POVREĐENO PET OSOBA JEDNA TEŽE: U jednom vozilu bila porodica sa detetom u drugom poznati glumac

Vesti

STRAVIČAN SUDAR KOD LESKOVCA POVREĐENO PET OSOBA JEDNA TEŽE: U jednom vozilu bila porodica sa detetom u drugom poznati glumac

Podeli vest

Na auto-putu Niš -Preševo kod Leskovca, samo nekoliko kilometara od mesta gde su u petak teško povređene dve devojke nekoliko sati kasnije ponovo sudar u kome je petoro povređeno među kojima je jedno dete

Prema rečima očevidaca na licu mesta bila je jeziva scena u jednom od vozila bilo je petogodišnje dete koje srećom nije teže povređeno.

Teške telesne povrede zadobila je ženska osoba (32) koja je bila na mestu suvozača u džipu kojim je upravljao poznati glumac i bivši direktor leskovačkog Narodnog pozorišta Stanislav Grujić.

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća dogodila je se kada su se sudarila dva vozila marke "seat"u kom je bila porodica sa petogodišnjim detetom i džip "frontera" kojim je Grujić.

- Pretpostavlja se da je do nezgode došlo tako što je automobil marke "seat", verovatno usled neprilagođene udario u džip koji je bio ispred njega - rekao je za Informer.rs izvor upoznat sa slučajem. 

On je dodao da su srećom četiri osobe lakše povređene, a samo jedna teže i to suvozač iz džipa. Povređene osobe su hitno prebačene u bolnicu u Leskovcu ali su nakon ukazane prve pomoći najverovtanije svi upućeni u Klinički centar u Nišu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija