• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

20.03.2022

14:56

JA I TI MORAMO DA IDEMO ZAJEDNO U SMRT NEMOJ NIŠTA DA SE BOJIŠ! Ovo je rekao Saša Nedeljković i aktivirao bombu u kolima

Informer

Vesti

JA I TI MORAMO DA IDEMO ZAJEDNO U SMRT NEMOJ NIŠTA DA SE BOJIŠ! Ovo je rekao Saša Nedeljković i aktivirao bombu u kolima

Podeli vest

Mi moramo zajedno u smrt, nemoj ništa da se bojiš deca su nam velika ne brini, rekao je Saša Nedeljković (52) ženi i aktivirao bombu u kolima u kojima je bio sa suprugom V.N .(48) Nesrećna žena jedva je uspela da u poslednjem trenutku izađe iz automobila koji je ona vozila

I.P. sestra V.N. koja je, samo pukom srećom, preživela kada je njen suprug aktivirao bombu u Čitluku kod Kruševca, za Informer kaže da je Saša sačekao njenu sestru ujutru da završi posao, ako i da je motiv jezivog samoubistva ljubomora zbog računa za kafu koji je našao u njenom novčaniku. 

 - Radila je treću smenu. Kada je izašla tražio je od nje da se malo prošetaju. Iako je bila umorna učinila mu je. Vozili su se i kada su skoro stigli do tog mesta on je počeo da je udara pesnicom u glavu- priča sestra V.N. i dodaje:

- U jednom trenutku je zaključao automastku bravu u kolima i izvadio joj ključeve. Potom je izvadio bombu. Sestra se uplašila i počela da ga smiruje, međutim on nije želeo da je sluša. Pokušavala je da otvori vrata. Čula je kako je nešto škljocuno iu istom trenutku uspela da otvori vrata i pre nego je espklodirala ona je pala ispod kola - prepričava sestrine reči naša sagovornica I.P.

Foto: Informer

Tekst potpisa

Prema njenim rečima i Saša je usled detonacije ispao iz kola sa desne strane.

- Rekla mi je da mu je leva strana bila potpuno razneta . Ali je davao znake života još neko vreme. Srećom sestra nije povređena ali je je prestravljena od batina koje je dobila, eksplozije ali i od unakaženog tela svog supruga koje je videla - kaže I.P. 

Kako je objasnila ona je sumnjala već neko vreme da je Saša u stanju da napravi neko zlo. 

-Pre godinu dana je rekao kako bi ubio bivšu suprugu. Rekla sam sestri da vodi računa ali ona to nije shvatala ozbiljno. I za ovo što je uradio verujem da je samo zbog ljubomore. Skoro joj je našao račun u novčaniku. Bio je to račun koji je platila kada je pre neki dan bila sa koleginicom da popije kafu - priča I.P. 

Ona dodaje da je njena setra V.N objasnila Saši da je bila sa koleginicom ali on joj nije verovao i taj dan joj je naprravio dramu ali ništa nalik ovome što je se desilo. 

- On je se nakon toga ućutao. Bio je u depresiji, a bio je ranije i na ratištu... Imao je infarkt i ugrađene stentove. Kada smo se poslednji put videli, pre dva tri dana rekao mi je: "Sestra će ti biti udovica" pomislila sam da mu nije dobro pa zbog toga. Ovako nešto nisam očekivala - rekla je I.P. i dodala da je njena sestra bila u braku sa Sašom svega četiri godine. 

V.N ima četvoro odrasle dece iz prethodnog braka a Saša Nedeljković dvoje takođe odrasle dece. 

Podsetimo, jutros u selu Čitluk Saša Nedeljković (52) nakon što je više puta pesnicom udario suprugu u glavu aktivirao je ručnu bombu u kolima u kojima su bili. Saša je ubrzo preminuo u bolnici dok je V.N srećom lakše povređena. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija