• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

22.03.2022

13:10

ZA UBIJENOG VOĐU NAVIJAČA, OSVANULE ČITULJE U NOVINAMA! Poslednji pozdrav Banetu Hantersu (FOTO)

N.Š.

Vesti

ZA UBIJENOG VOĐU NAVIJAČA, OSVANULE ČITULJE U NOVINAMA! Poslednji pozdrav Banetu Hantersu (FOTO)

Podeli vest

Branislav Bane Penčić (41) vođa navijača Hed hantersa, jedne od frakcija Partizana, koji je likvidiran u subotu u centru Obrenovca, biće sahranjen danas u tom mestu. Porodica, rodbina i prijatelji dali su mu i čitulje u novinama

Penčić je, podsetimo, ubijen u popodnevnim časovima u subotu u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu, nakon što je parkirao svoj džip. Bio je u društvu supruge, a nepoznati napadači su, kako se sumnja, satima čekali u "fijat puntu". Kada je izašao iz kola, jedan od njih ga je upucao sa tri metka i sa saučesnikom pobegao

Foto: printscreen

 

- Baniša naš dobri, nedostaješ nam dok postojimo. Tvojim odlaskom otišao je i najlepši deo nas i naših života. Ostali smo željni da nas zagrliš, poljuibiš i nasmeješ. Oni koje volimo nikad ne odlaze, a ti si jedan od njih. Bićeš uvek tu, tako jedinstven i poseban. Volimo te, ljudino naša - piše u jednoj od mnogobrojnih čitulja, a koju su potpisali tata, sestra, zet i Ninče.

Foto: printscreen

 

Supruga vođe navijača koja je u trenutku egzekucije bila sa njim, posvetila mu je takođe čitulju.

- Moj živote, moj najdraži Bako. Tvoja plemenita, dobra i hrabra duša večno će živeti u meni. Neka te anđeli čuvaju, kao što smo sve ove godine čuvali jedno drugo u svakom dobru i zlu. Zahvalna sam i ponosna što sa tobom imam ovakvu vanvremensku ljubav. Zauvek tvoja Ana - piše u čitulji.

Da vođa Hed hantersa ne bude zaboravljen ni od strane svojih pristalica sa južne tribine ima i jedna čitulja od njih.

Foto: printscreen

 

- Poslednji pozdrav Banetu Hantersu - u potpisu Grobari 40+, dok druga čitulja koja je potpisana sa "tvoji Hantersi" takođe, mu šalju poslednji pozdrav na večni put.

Porodica se dala još jednu čitulju, koju su potpisali strina Mira, sestre Nela i Ivana i zetovi Boba i Uroš.

- Dragi naš Bane, teško je poverovati da te više nema. Sećaćemo te sa s ljubavlju i živećeš u našim srcima dok nas bude.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Penčić je, kako smo već pisali, pogođen sa tri hica, od kojih ga je jedan pogodio direktno u srce. Imao je debeo dosije, a u periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja, otmice, neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, napada na službeno lice, krađa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija