• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.

25.03.2022

07:00

PODVODILI JE U KOMBIJU, SILOVALI JE ČAK I ŠTAPOM! Detalji jezivog zlostavljanja devojke kod Aleksinca

Informer

Vesti

PODVODILI JE U KOMBIJU, SILOVALI JE ČAK I ŠTAPOM! Detalji jezivog zlostavljanja devojke kod Aleksinca

Podeli vest

Zoran B. (32), njegova sestra Danica B. (24), supruga Egzona T. (24) i rođak Oliver M. (24) pet meseci mučili i zlostavljali 20-godišnju devojku, podvodili je za 1.000 dinara, pa je posle prodali za 200 evra

Zoran B. (32), njegova sestra Danica B. (24), supruga Egzona T. (24) i rođak Oliver M. (24), svi iz Aleksinca, punih pet meseci su se brutalno iživljavali nad 20-godišnjom devojkom koju su držali u ropskom odnosu i podvodili je u kombiju širom Srbije!

Nesrećna devojka bila je svakodnevno maltretirana i silovana, čak i štapom, a mučitelji su je terali da se prostituiše za 1.000 dinara. Na kraju su je za 200 evra prodali meštaninu Smederevske Palanke, koji ju je kupio za svog sina da mu bude žena.

Dadilja

Nišlijka (20) na prevaru je namamljena u Aleksinac, u Daničinu kuću, gde joj je ponuđen posao dadilje
Izvor iz istrage

Jeziva tortura otkrivena je tek nakon što je nesrećna devojka pobegla od mučitelja, a onda su u utorak svi oni uhapšeni.

Još jedan u bekstvu

Kako smo saznali, Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Zoranu, njegovoj sestri, supruzi i rođaku. Zoran i Oliver, kao i njihov prijatelj Dejan. P. iz okoline Merošine koji je u bekstvu, terete se za trgovinu ljudima, dok će Danica i Egzona odgovarati i za silovanje.


- Njihova žrtva bila je 20-godišnja Nišlijka, koja je na prevaru namamljena u Aleksinac, u Daničinu kuću. Danica je najpre preko Fejsbuka stupila u kontakt s devojkom i ponudila joj posao dadilje. U aprilu prošle godine 20-godišnjakinja je stigla u Aleksinac kod Danice, koja je odmah počela da je tera da spava sa njenim bratom Zoranom. Devojka se usprotivila, ali su je Danica i njen brat pretukli, pa je bila prinuđena i na seks sa njihovim rođakom Oliverom - rekao je naš izvor.

Foto: Informer

Kuća zlostavljača


Prema njegovim rečima, Danica i Zoran su ubrzo nesrećnu devojku počeli da podvode u kući, dovodeći joj mušterije i preteći joj da će je ubiti ako odbije.


- Takođe, vodili su je po čitavoj Srbiji, jer se bave otkupom sekundarnih sirovina, a Nišlijka je bila prisiljena da u njihovom kombiju zadovoljava mušterije. Jednom prilikom su se zatekli u okolini Merošine, gde je Zoran preko svog prijatelja Dejana P. nalazio mušterije, koji su plaćali po 1.000 dinara za seks sa njom. Danica i Egzona su jednom prilikom nekim štapom silovale devojku - objašnjava naš sagovornik.


On dodaje da je Zoran nedavno stupio u kontakt sa jednim čovekom iz Smederevske Palanke, koji je hteo da kupi snaju, pa su mu prodali devojku za 200 evra.


- Međutim, taj muškarac se ubrzo javio Aleksinčanima i tražio da vrati devojku, a da pare uzme natrag, jer navodno nije htela da spava sa njegovim sinom. Oni su otišli po nju i nastavili da je teraju da se prostituiše. Međutim, ona je ubrzo iskoristila trenutak njihove nepažnje i pobegla, nakon čega je o svemu obaveštena policija - kazao je naš izvor.

Prebacivali krivicu

Na saslušanju pred tužiocem osumnjičeni nisu negirali da se devojka prostituisala, što nisu ni mogli s obzirom na veliki broj svedoka, ali su krivicu prebacivali jedno na drugo.


- Zoran je tvrdio da on nema ništa sa podvođenjem, te da mu je sve namestio Oliver, koji se trenutno nalazi u zatvoru jer je u međuvremenu napao policajce. S druge strane, Oliver je odbacio ove optužbe, pravdajući se da je devojku pronašao na ulici nakon što ju je Danica isterala iz kuće "jer nije znala ništa da radi", i da joj je samo pomagao da preživi - kaže naš sagovornik.


Ukoliko budu osuđeni, preti im od pet do 12 godina za trgovinu ljudima, dok će Danica i Egzona odgovarati i za silovanje. D. K.

 

Šestoro dece u hraniteljskim porodicama

Komšije četvoro uhapšenih Aleksinčana kažu da su ovi neprestano bili u dugovima, zbog čega su prodali kuću.
- Iz Aleksinca su se krajem oktobra prošle godine doselili u selo Glogovica, gde su kupili kuću. Iznenadio sam se kada sam u utorak oko šest sati ujutro video četiri policijska vozila u našoj ulici. Izletelo je desetak policajaca i odvelo njih četvoro. Sad je u toj kući samo Zoranov brat, a šestoro dece je odvedeno u hraniteljske porodice - kaže komšija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baki

pre 2 godine

Pa da! Sad če ispitati, analizirati, neka nanogica....... itd. Otišla da zaradi za hleb, čak i da nije tako, niko nema pravo nekoga silovati . Zlatno šerijatsko pravilo -odmah seći penis, ruke pa čak i glave.

Belivuković

pre 2 godine

Dobro je prošla da je nisu prodali u Ritopeku kod Hrkalović za ćevape, sarme, pihtije, a prvo je živu mučili, gulili joj kožu žIvo, vadili organe, mleli joj kosti za pihtije, i prodavali ćevape od nje po Skupštini i ćevapdžinicama po Beogradu i Jagodini!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17