• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stojadinović

27.03.2022

17:47

GREBALA GA JE I USPELA DA POVIČE: "POMOZITE MI"! Bog me je poslao na to mesto! ISPOVEST TAKSISTE KOJI JE SPASIO DEVOJKU (19) OD SILOVATELJA

informer.rs

Vesti

GREBALA GA JE I USPELA DA POVIČE: "POMOZITE MI"! Bog me je poslao na to mesto! ISPOVEST TAKSISTE KOJI JE SPASIO DEVOJKU (19) OD SILOVATELJA

Podeli vest

Preksinoć je u beogradskom naselju Železnik nepoznati muškarac pokušao da siluje devetnaestogodišnju devojku! Zahvaljujući reakciji taksiste Vladimira M. koji je video ceo incident, devojka je spašena!

Ekskluzivno za Informer Vladimir je prepričao kako se odigrala cela drama i kako je uspeo da spasi devojku od silovanja.

- Prolazio sam i video sam kako se momak i devojka čupaju. U trenutku sam pomislio da su u vezi i nisam hteo da se mešam. Šta ima da se mešam da ispadnem grbav.  Kako sam prolazio tako sam se okretao i video kako je drži za vrat, zario joj je nokte. Pogledao me je, da li je Rom ili migrant ne znam, tamnijeg je tena. U tom trenutku sam stao, devojka je uspela da se iskobelja, grebala ga je. Uspela je da poviče: "Molim vas pomozite mi" - priseća se Vladimir.

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Taksista Vladimir M.

Taksista je brzo izašao iz kola i uspeo je da spasi devojku, dok je napadač otrčao:
- Kasnije mi je devojka rekla da je mislila da je njegovo vozilo i da će da je strpa u auto i odvesti. Kada je videla taksi tablu, laknulo joj je. Krenuo sam ja da trčim za njim, a dete je, devojka od 19 godina počela da viče: "Nemojte molim vas da me ostavljate". Verovatno se uplašila da ostane ponovo sama. Ko zna kakav je to stres. 

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Taksista Vladimir M. objašnjava kako je napadač gušio devojku

Nakon što je uspeo da je smiri, Vladimir je odvezao nesrećnu devojku u policijsku stanicu u Železniku.
- U tom trenutku sam je stavio u vozilo. Htela je da ide kući, pitao sam je koliko godina ima. Rekla mi je da ima devetnaest. Objasnio sam joj da je punoletna i da moramo da idemo u policijsku stanicu, kako bi se pronašao počinilac.  Krenuli smo i tada smo naleteli na tri Roma. Upalio sam duga svetla i pitao je: "Da li je neko od ovih." Rekla je da nije, da je imao sivu kapuljaču, pa smo nastavili u policijsku stanicu.

Očevi brinu za svoje ćerke, čekaju ih ispred škole

Vladimir upozora da se u ovom kraju često dešavaju slični incidenti:
- Vidim da se očevi masovno okupljaju ovde. Žele da čekaju svoju decu posle škole. Ovde ima tri škole. Postoji i snimak na kome se vidi da je jedan stariji čovek išamarao neku devojčicu ovde, a pre nekoliko dana su devojčici od devet godina nuđene bombone i kao da sačekamo tvog tatu

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Vladimir M.
Policija tražila napadača

Policija je odmah upalila dva vozila, izleteli su i krenuli u potragu. Bili smo tu 45 minuta, sat vremena. Ispitivali su je, pokazivali su joj neke slike.

Napadnuta devojka je postala svesna šta je preživela tek kada je bila na sigurno:
- Tek tada je počela da vrišti, plače, da se trese. Tek tada sam i ja shvatio šta se desilo, pa sam i ja počeo da se tresem. Dve policijake i jedna inspektorka su bile baš prijatne prema njoj, mazile su je, dale su joj neke čokoladice. Policija je odmah upalila dva vozila, izleteli su i krenuli u potragu. Bili smo tu 45 minuta, sat vremena. Ispitivali su je, pokazivali su joj neke slike. Kasnije su je odveli u SUP 29. novembar, gde su verovatno pokušavali da izoluje DNK ispod noktiju. Bogu hvala da je Bog poslao mene. Treba da se izvrši veliki pritisak kako se ovakve stvari ne bi dešavale. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milomir

pre 2 godine

PREDSJEDNIK SRBIJE NADAO SE DA ĆE SA 100 EURA POTKUPITI OMLADINU, A DOBIO JE ŽESTOK ODGOVOR: "Vučiću, pederu" odjekuje u srcu Šumadije (VIDEO) Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi Regija Prije 36 min Prije 20 min 0 Nadao se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić da će sa 100 eura potkupiti omladinu u Srbiji. Snimak sa jedne žurke iz Kragujevca svjedoči tome da Vučiću ne pomaže to što je podijelio mladima 100 eura, para svih građana Srbije. Na žurki je nestalo struje, a omladina je to iskoristila da pokaže šta misli o lideru naprednjaka, piše portal Direktno.rs. "Kragujevac, žurka,velika žurka u znaku 2000-ih. I nestala struja. I omladina počela da skandira. Nećete pogoditi šta. Džaba 100 eurića", napisao je Miroslav Miletić na Twitteru, objavivši snimak na kome mladi skandiraju: "Vučiću pederu". Prevario se predsjednik SNS kada je mislio da će sa nešto više od 11.000 dinara moći da kupi povjerenje mladih. Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi, kao i to da je mnoštvo njihovih prijatelja, vršnjaka, braće i sestara otišlo iz Srbije, u kojoj ih sabotiraju na svakom koraku, ako nisu članovi vladajuće kamarile. Zna omladina ko je Aleksandar Vučić i svoje mišljenje, osim kroz skandiranje, iskazat će i 3. aprila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija