• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2022

12:14

Otkrivene nelegalne kladionice ODUZETI SLOT APARATI I PUN AUTOMAT ZA ISPLATU NOVCA !

Vesti

Otkrivene nelegalne kladionice ODUZETI SLOT APARATI I PUN AUTOMAT ZA ISPLATU NOVCA !

Podeli vest

Policija u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa Ministarstvom finansija, Upravom za igre na sreću, otkrili su u kontroli tri ugostiteljska objekta nelegalne kladionice, bez potrebnog rešenja Uprave za igre na sreću

Policija je od vlasnika objekata na području Sremske Mitrovice i Inđije, dvojice muškaraca starosti 55 i 58 godina, oduzela aparate i automat za isplatu novca.

Naime policija je tokom kontrole lokala zaključila da vlasnici nemaju neophodna rešenja.

Tom prilikom oduzeli su 24 slot-aparata, računarsku opremu, liste za klađenje i automat za isplatu novca u kome je bilo 86.000 dinara koje, kako se sumnja, potiču od klađenja, saopšio je MUP.

Protiv vlasnika će biti podnete krivične prijave nadležnim tužilaštvima, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31