• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti online/Informer.rs

01.04.2022

16:27

SINOĆ SAM GA ISPRATILA NA POSAO, POLJUBIO ME... Supruga poginulog rudara VAN SEBE OD BOLA!

D.K.

Vesti

SINOĆ SAM GA ISPRATILA NA POSAO, POLJUBIO ME... Supruga poginulog rudara VAN SEBE OD BOLA!

Podeli vest

Sanja Trivunac, supruga poginulog rudara Nenada Trivunca podseća se poslednjeg dana provedenog sa mužem i ocem njene dece

- Sinoć sam ga ispratila na posao, poljubio me, kao i uvek. Decu je ljubio hiljadu puta, ceo dan smo bili zajedno i nikad nam lepše nije bilo. Toliko nam je bio lep dan zajedno. Ceo dan smo bili zajedno i nikad nam lepše nije bilo. Toliko je bio lep dan... Zajedno. Za pamćenje. Baš smo se čudili kako su nam deca srećna i zadovoljna, a sad ga nema. Jutros mi se nije javio, kad je izašao - u suzama priča Sanja.

Kaže da nije posumnjala da se nešto strašno desilo dok joj nije zazvonio telefon.

- Jetrva me zvala. Njoj je javio suprug, njegov rođeni brat - rekla je ona.

Sanjina i Nenadova deca su mala - jedno ima četiri, a drugo osam godina. Nenad je krenuo u noćnu smenu sa kolegom. Kolega je preživeo, ali Nenad nije.

Podsećamo, loše vesti iz Aleksinca danas su probudile Srbiju. Osam rudara je stradalo, dok je najmanje 20 njih povređeno u rudniku mrkog uglja "Soko" kod Sokobanje. Saopštena su imena poginulih. Resorna ministarka rekla je da u rudniku nije došlo do eksplozije, već da su se rudari ugušili zbog visoke koncentracije metana.

Zbog nesreće u rudniku mrkog uglja "Soko", u kojoj je poginulo osam rudara, od kojih su šest iz Aleksinca, u toj opštini je proglašen Dan žalosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Jankovic

pre 2 godine

Neka je Večna Slava našim rudarima! Duboko saučešće njihovim porodicama. Večno sećanje i Veliko hvala za sve što su uradili za svoju zemlju i otadzbinu. Srbija ih neće zaboraviti.

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija