• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

01.04.2022

17:17

NIJE MU SE IŠLO U RUDNIK, HTEO JE DA OSTANE SA BEBOM, ALI... Bojan Stajić iza sebe ostavio jednomesečno dete i ženu

printscreen

Vesti

NIJE MU SE IŠLO U RUDNIK, HTEO JE DA OSTANE SA BEBOM, ALI... Bojan Stajić iza sebe ostavio jednomesečno dete i ženu

Podeli vest

Potresna ispovest supruge jednog od najmlađih poginulih rudara Bojana Stajića, koji je iza sebe ostavio jednomesečnu bebu

- Muž je pre tri dana počeo da radi, sinoć mu se nije ni išlo na posao. Pre mesec dana dobili smo dete koje je prevremeno rođeno, pa smo oboje morali da brinemo o njemu - kroz suze kaže Dragana Jovanović supruga Bojana Stajića (34) iz Aleksinačkog Rudnika koji je poginuo u jutrošnjoj nesreći.

Očajna žena, držeći se za rođake, kaže da su juče proveli jedan od najlepših dana.

- Šetali smo sa bebom, uživali u toplom i sunčanom danu. Ceo dan smo proveli zajedno, a kada je uveče došlo vreme da krene na posao, rekao je da mu se ne ide. Zvao je šefa da pita ima li ko da ga zameni, ali nikoga nije bilo - priča supruga.

Stajić je, da podsetimo, pre nekoliko dana častio kolege ispred rudnika.

- Rečeno nam je da beba dobro napreduje, pošto je ranije rođena. Bojan je bio toliko srećan da je pokupovao poklone svim prijateljima i rođacima, a častio je i kolege - objašnjava supruga.

Kuća Stajića puna je rodbine koja se okupila da pomogne njegovoj supruzi.

- Svi smo van sebe, ne znamo šta nas je snašlo - rekli su.

Stajić je jedan od najmlađih stradalih radnika. U nesreći su poginuli rudari Zlatković Darko (43), Nenad Trivunac (37), Petrović Petar (31), Grujić Radovan (47), Čokorilo Branko (56), Branislav Zlatanović (65), Živković Bratislav (59).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija