• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

14.04.2022

15:17

TELEFONOM SNIMILI SILOVANJE! Sestra poznatog repera bila omamljena SAZNALA PREKO VIDEO SNIMKA ŠTA SU JOJ URADILI

Novak Đurović/Informer

Vesti

TELEFONOM SNIMILI SILOVANJE! Sestra poznatog repera bila omamljena SAZNALA PREKO VIDEO SNIMKA ŠTA SU JOJ URADILI

Podeli vest

Sestra našeg poznatog repera u sredu oko 23 časa prijavila je da je silovana i da joj je ukraden zlatan lanac sa medaljonom i oko 150 evra

Naime, ona je u svojoj prijavi, koju je podnela u policiji, navela šta se tačno dogodilo ali i kada. 

U policiji je objasnila da je seksulano zlostavljana prošlog petaka nakon što je bila sa dvojicom prijatelja u kafani. 

- Bila je u jednoj kafani u centru Beograda sa dva prijatelja od kojih jedan ima 81 godinu, drugi 60 i muzičar je. Tu su večerali i poprilično popili. Nakon dva sata krenuli su dalje, a sa njom je krenuo samo muzičar - obajasnio je za medije izvor upoznat sa slučajem. 

On je dodao, a prema njenoj izjavi da su nakon toga promenili kafanu. 

- Otišli su nedaleko od te prve. Tu im se pridružilo društvo tog muzičara, kako se pretpostavlja, još dva muškarca. Tu su još prilično popili, a potom je ona u stanju potpune alkoholisanosti tražila taksi da ide kući. Međutim, tada joj je jedan od njih, navodno, rekao da ima prevoz - rekao je za Telegraf.rs sagovornik upoznat sa salučajem.

Prema njegovim rečima sledeće čega se žena sećala je da se budi naga u nekoj kući.

- Nakon nekoliko dana primećuje da joj nedostaje medaljon sa likom Device Marije, oko 150 evra i u svom telefonu pronalazi snimak koji traje tri sata, a na kojem se vidi kako joj nepoznato muško lice prilazi i ima seksualni odnos kojem se ona protivila- ističe sagovornik i dodaje:

- Kada je pokušala da dobije muzičara, on joj je dao broj tog svog prijatelja koji nije hteo da joj se javi na telefon. Takođe, ispostavilo se da se sve odigralo upravo u kući tog muzičarevog prijatelja. Potom odlazi u policijsku stanicu i prijavljuje slučaj - rekao je sagovornik Telegraf.rs

Kako je za Informer nezvanično sazanaje žena je saslušana u policiji. 

- Uzeta je izjava ono što sledi je utvrđivanje svega navedenog. S druge strane ona je upućen ana lekraski pregled kojim bi trebalo da se utvrdi da li ima povrede, ali i nešto u krvi. Postoji sumnja i da je ženi nešto dato u piće s obzirom da se ničeg ne seća. uzrok tome može dsa bude velika količina alkohola ali i da joj je nešto stavljeno u piće - rekao je sagovornik Informera. 

Inače, ovo nije prvi put da se sestra poznatog repera nalazi u policiji. Naime, ne tako davno policiji je prijavila i da je fizčki napadnuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija