• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

14.04.2022

13:18 >> 13:23

ŠARIĆEVE SARADNIKE S LISICAMA NA RUKAMA IZVODE IZ VILE! Narko bos biće odvezen u SBPOK, pod sumnjom da je organizovao ubistva (VIDEO)

printscreen

Vesti

ŠARIĆEVE SARADNIKE S LISICAMA NA RUKAMA IZVODE IZ VILE! Narko bos biće odvezen u SBPOK, pod sumnjom da je organizovao ubistva (VIDEO)

Podeli vest

Padaju saradnici Darka Šarića! Nakon što je narko-bos danas priveden u velikoj akciji policije iz njegove vile je sa lisicama na rukama izveden njegov saradnik

Novinari Informera koji se nalaze ispred vile Darka Šarića opkoljene jakim policijskim snagama uspeli su da "uhvate" trenutak kada jednog po jednog saradnika narko bosa sa lisicama na rukama izvode iz vile i odvoze na ispitivanje.

Kako Informer saznaje, uhapšeni su Danilo Odović pripadnik Šarićevog obezbeđenja i izvesni Duško Mirković, za koga se pretpostavlja da je vršio istu dužnost. 

Foto: printscreen

Hapšenje saradnika Darka Šarića

Kako je informer već objavio u velikoj policijskoj akciji uz Darka Šarića uhapšen je i njegov advokat Dejan Lazarević, kao i navijač Crvene zvezde Uroš Mišić

On je podsetimo osuđivan za pokušaj ubistva policajca na fudbalskoj utakmici. On je, podsetimo, tada policajcu zapaljenu baklju gurnuo u usta!

 

Foto: Zoran Sinko

 

Ovog puta Šariću se na dušu ne stavlja šverc kokaina, već mnogo teža krivična dela. Kako nezvanično saznajemo u pitanju je organizacija pojedinih likvidacija kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori. Prema istim saznanjima Šarić je za "prljave " poslove koristio pet telefona i aplikaciju Skaj.

Foto: Zoran Sinko

 

Upravo sa Skaj aplikacije skinuta je cela komunikacija o organizovanju nekih ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore. 

Podsetimo, Darko Šarić, optužen je za šverc 5,7 kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. U pritvoru je proveo skoro osam godina, jer se pravosudnim organima nakon višegodišnjeg bekstva predao u martu 2014. godine.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija