• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2022

14:49

DARKO ŠARIĆ BIO BELIVUKOV ŠEF? Iz zatvora putem Skaj aplikacije naređivao likvidacije, dovden u vezu sa TROSTRUKIM UBISTVOM U SPUŽU!

printscreen

Vesti

DARKO ŠARIĆ BIO BELIVUKOV ŠEF? Iz zatvora putem Skaj aplikacije naređivao likvidacije, dovden u vezu sa TROSTRUKIM UBISTVOM U SPUŽU!

Podeli vest

Najnovija otkrića u vezi istrage povodom hapšenje Darka Šarića navode na zaključak da je iz zatvora koordinirao sa akcijama kriminalnog klana Veljka Belivuka. Uz likvidaciju škaljaraca na Krfu, doveden je u vezu i sa tri ubistva pripadnika istog klana u Crnoj Gori

Darko Šarić sumnjiči se i za ubistva Damira Hodžića, potom, njegovog šuraka Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana. Oni su ubijeni prošle godine u oktobru u Spužu. 

Kako smo saznali akcijom je koordinirao Darko Šarić preko Skaj aplikacije iz pritvora u Specijali.

Ta tri ubistva stavljaju se na teret Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Podsetimo, dvojica Barana, Hodžić i Spahić, inače šurak i zet, ubijeni su 14. oktobra u jednoj kući u spuškom naselju Stanjevića rupa. Prethodno su namamljeni, kao i Radulović zvani Kapetan, koji je tada otet, a zatim nekoliko dana kasnije i brutalno likvidiran. Postoje jaaki dokazi da su ta ubistva izvršili Veljko Belivuk i Marko Miljković, a po svemu sudeći prema instrukcijama Darka Šarića. 

Prema dostupnim informacijama veza između njih je bio advokat Dejan Lazarević koji u "podzemlju" nosi nadimak Konseljere. 

Foto: printscreen

KONSELJERE! Advokat Dejan Lazarević

Šarić se takođe dovodi u vezu sa organizacijom ubistva Alena Kožara i Damira Hadžića na Krfu, koji su bili pripadnici "škaljarskog klana", pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

Darko Šarić, optužen je za šverc 5,7 kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. U pritvoru je proveo skoro osam godina, jer se pravosudnim organima nakon višegodišnjeg bekstva predao u martu 2014. godine.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija