• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2022

12:26

ŽENU ŽIVU ZAPALIO, DOBIO DOŽIVOTNU ROBIJU! Po treći put u Srbiji izrečena najteža kazna, EVO ŠTA SE DESILO!

printscreen

Vesti

ŽENU ŽIVU ZAPALIO, DOBIO DOŽIVOTNU ROBIJU! Po treći put u Srbiji izrečena najteža kazna, EVO ŠTA SE DESILO!

Podeli vest

Izrečena treća kazna doživotnog zatvora u Srbiji - Radomiru Blagojeviću jer je ženu živu zapalio, zbog čega je preminula

Radomir Blagojević (52) ubio Zoricu Kalinić (66) tako što ju je polio benzinom i zapalio samo zato što ga je ostavila. Kad je video policajce, Radomir je popio bočicu otrova, ali je preživeo.

Radomir Blagojević (52), koji je 13. jula polio benzinom i zapalio bivšu ljubavnicu Zoricu Kalinić (66) u hodniku njene zgrade u Beogradu, pokušao je da se ubije prilikom hapšenja! Kad je video policajce da mu se približavaju, pomahnitali Radomir je popio bočicu otrova, ali je preživeo!

S leđa je polio kantom benzina

Kako je Informer.rs tada objavio Blagojević je preko Fejsbuka kontaktirao uglavnom starije žene i zavodio ih. Tako je pre tri meseca započeo vezu i sa Zoricom. Međutim, ona je nedavno odlučila da prekine tu vezu, sa čim Radomir nikako nije mogao da se pomiri.

- Blagojević je 13. jula, oko 10 sati ujutro, u zasedi čekao Zoricu ispred njene zgrade u Surčinskoj ulici u Beogradu dok je ona bila u prodavnici. Kad je ušla u hodnik zgrade, Radomir joj je krišom prišao s leđa, polio je kanticom benzina i zapalio je, a zatim je pobegao.

Nesrećna žena je gorela na nogama, ali njene krike niko od stanara nije čuo zbog buke, jer su radnici renovirali jedan stan u prizemlju - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Mesto gde je zapalio Zoricu

Nesrećna žena je gorela na nogama, ali njene krike niko od stanara nije čuo zbog buke, jer su radnici renovirali jedan stan u prizemlju - objašnjava naš sagovornik.

Silovao ženu u kući svoje sestre

Pored toga, Blagojević se tereti i da je u junu 2020. godine u mestu Radinac kod Smedereva u kući svoje sestre, silovao R.N. koju je poznavao od ranije.

On je u večernjim satima oštećenoj R.N. pocepao odeću, tukao je po licu, glavi i telu, a potom je silovao i opet tukao.

Žena je tom prilikom zadobila niz povreda i razderotina po telu.

Treća kazna doživotnog zatvora izrečena u Srbiji

Ovo je treća kazna doživotnog zatvora koja je izrečena u Srbiji, od kada je ova kazna uvedena u naš pravni sistem 2019. godine. Blagojeviću je produžen pritvor do upućivanja u zatvor na odsluženje kazne.

On je osuđen za krivična dela teško ubistvo na svirep način i silovanje. Sudija je prilikom izricanja presude rekao da je Blagojević bio psihički uračunljiv kada je počinio zločin. Ovo je prvostepena presuda na koju tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbe, a Apelacioni sud će doneti pravosnažnu presudu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija