• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2022

10:32

JEZIV PRIZOR NA KARABURMI NAKON POŽARA! Vatra progutala krov višespratnice (FOTO)

printskrin/instagram/192_rs

Vesti

JEZIV PRIZOR NA KARABURMI NAKON POŽARA! Vatra progutala krov višespratnice (FOTO)

Podeli vest

Prošle noći u Beogradu buknuo je požar u Ulici husinskih rudara 24 na Karaburmi , a lokalizovan je dva sata nakon izbijanja

Požar je gasilo 25 vatrogasaca sa deset vatrogasnih kola, a lokalizovan je nešto posle dva sata iza ponoći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Gorela je površina od oko 200 metara kvadratnih, a zahvaćena su tri stana višespratnice.

U požaru nije bilo povređenih.

Podsetimo, prema nezvaničnim saznanjima plamen je izbio u stanu br. 16 u potkrovlju i odatle se proširio na krov i ceo sprat zbog čega su četiri porodice ostale bez krova nad glavom, ali i svih stvari koje su im se zatekle u stanovima, a nisu ih izneli.

Vlasnik stana, nezvanično, otišao je na posao oko 22 časa. U stanu su, navodno, ostali kućni ljubimci mačka i pas koji su kako se pretpostavlja i odgovorni za izbijanje požara pošto vlasnik stana isključuje mogućnost da je ostavio neki električni uređaj uključen.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Stojanovic

pre 2 godine

Ne radi se o pozaru, radi se o novootkrivenom soju korone. Nego se odgovorne vlasti trude da ne plase narod... Strasno koliko ce jos jadnih ljudi ta posast da odnese... Strasno...Kovid-19 pobi grdan narod...

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija