• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

17.04.2022

11:24

POZNATO STANJE POVREĐENIH U SAOBRAĆAJCI U NIŠU!

D. K.

Vesti

POZNATO STANJE POVREĐENIH U SAOBRAĆAJCI U NIŠU!

Podeli vest

Noćas se u Nišu dogodila stravična saobraćajna nezgoda, kada je automovil preleteo kružni tok i zakucao se u kamion. U nezgodi su povređena dva lica.

Kako je saopšteno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas povređen je jedan muškarac i žena. Oboje su zadobili ozbiljne povrede.

-  Muškarac A.S. (34) iz Niša ima povredu grudnog koša i prelom jednog rebra.  Žena A.J. (40) zadobila je serijski prelom rebara, kontuziju grudnog koša bez povrede pluća, prelom karlice i potres mozga. Oboje su svesni i trenutno stabilnih vitalnih parametara, zbrinuti su u jedinici intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se njihovo stanje dalje prati – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

Foto: D. K.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija