• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

21.04.2022

13:39

DRUMSKI RAZBOJNICI IZA REŠETAKA! Na autoputu pokušali da opljačkaju kamiondžije iz Turske, ZAPUCALI NA KAMION!

Vesti

DRUMSKI RAZBOJNICI IZA REŠETAKA! Na autoputu pokušali da opljačkaju kamiondžije iz Turske, ZAPUCALI NA KAMION!

Podeli vest

U saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, nakon intenzivnog rada na rasvetljavanju svih okolnosti i utvrđivanja identiteta osumnjičenih, uhapšeni su i zadržani do 48 sati M. B. (25) i M. C. (36), obojica iz Pančeva

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela Razbojništvo u pokušaju , Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kao i Posebni slučajevi falsifikovanja.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 31.marta ove godine, vozilom marke "Mercedes", na koje su postavili registarske tablice koje su prethodno  skinuli sa jednog vozila u Smederevu, došli do parking prostora na Autoputu Niš - Beograd, kod Velike Plane, gde su pretnjom vatrenim oružjem-pištoljem pokušali da oduzmu novac od oštećenih- dvojice turskih državljana, vozača kamiona, koji su se kritičnom prilikom odmarali na navedenom parkingu.

Kako iz prvog pokušaja nisu uspeli obzirom da su oštećeni ušli u kamion sa namerom da nastave put, osumnjičeni M. B. je ispalio metak iz pištolja u pravcu kabine kamiona, nakon čega su obojica osumnjičenih pobegli sa lica mesta.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija