• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2022

18:45

ŠUTNUO JE U STOMAK, BACAO INVENTAR, POČUPAO TELEFON, DECA SU VRIŠTALA OD STRAHA... Napadnuta medicinska sestra na pedijatriji u Borči!

Vesti

ŠUTNUO JE U STOMAK, BACAO INVENTAR, POČUPAO TELEFON, DECA SU VRIŠTALA OD STRAHA... Napadnuta medicinska sestra na pedijatriji u Borči!

Podeli vest

Medicinska sestra N.S. napadnuta je juče na dečjem odeljenju Doma zdravlja u zdravstvenoj stanici Borča. Na nju je usred posla nasrnuo razjareni pacijent

Kako saznajemo, čovek je bio besan što je zvao da čuje rezultate za dete, a niko mu se nije javljao na telefon.

Kako se nezvanično saznaje od zaposlenih, muškarac je uleteo i odmah nasrnuo na N.S, koja mu se prva našla na putu. Šutnuo joj je u stomak posudu sa špatulama, koju je u tom trenutku držala u ruci. N.S. je inače dijabetičar i starija žena pred penzijom, a ovaj posao radi skoro 39 godina.

Pobegao kada je su nazvali policiju

Napadač je pobegao onog trenutka kada je pozvana policija, koja je došla i sačinila zapisnik.

Doktorka koja je bila u smeni, izašla je i tražila da se pozove policija, na šta je muškarac počeo da psuje i nju, zaleteo se i iščupao telefon, pred punom čekaonicom. Besneo je što je zvao, a niko mu se nije javljao na telefon. Jedno dete počelo je da vrišti od straha, nismo dugo mogli da ga smirimo. N.S. je bila izbezumljena, tresla se, nije mogla da dođe sebi – priča jedan od očevidaca.

 
Direktor DZ Palilula: Verujem u efikasnost srpske policije

Direktor Doma zdravlja Palilula, kome pripada i stanica u Borči, dr Aleksandar Stojanović, kaže da veruje da će policija odraditi svoj posao odlično kao i do sada. 

Foto: pink.rs

dr Aleksandar Stojanović

- Ljudi ne poštuju pravila. Svi bi hteli da budu odmah primljeni i usluženi, pa prave problem ako i samo malo moraju da sačekaju. Broj pedijatara u Borči povećao sam za 50 odsto. Policija je odmah obaveštena o incidentu. Uzeli su snimke sa kamera i verujem da će profesionalno i efikasno, kao i do sada, učiniti sve da nađu počinioca. Baš onako kako moji zaposleni leče građane Palilule - naglašava dr Stojanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marina

pre 1 godinu

Da li ce od sada da se javljaju na telefon? Naravno ovakav postupak se ne opravdava nikako.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija