• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2022

20:47

OVDE JE UBIJEN LUKA Ž! Prve fotografije i snimci sa Novog Beograda! OPSADNO STANJE, JAKE POLICIJSKE SNAGE NA TERENU! (VIDEO, FOTO)

Informer

Vesti

OVDE JE UBIJEN LUKA Ž! Prve fotografije i snimci sa Novog Beograda! OPSADNO STANJE, JAKE POLICIJSKE SNAGE NA TERENU! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

U Nehruovoj ulici na Novom Beogradu ubijen je vlasnik kafića, a ubica je u bekstvu. Reporter Informera sa lica mesta javlja da je prisutno čak 10 policijskih patrola

Kako saznajemo, vlasnik kafea "Ritual" Luka Ž.(37) ubijen je večeras u Bloku 44 na Novom Beogradu u svom lokalu. Ubijeni je jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe Belgrade boys.

Ovo su prve fotografije sa mesta događaja. 

Nezvanično, u kafiću je došlo najpre do svađe, a zatim i do tuče. Tada je jedan od momaka zapucao i teško ranio vlasnika kafića. Napadač je ispalio šest metaka iz pištolja. Luka Ž. je upucan u glavu.

- Ubijeni je bio za šankom. Ubica je ušao u lokal i tražio da ide u toalet. Dopustili su mu i kad je izašao izvadio je pištolj i pucao u Luku. Skočili su ostali i uspeli da ga savladaju toliko da mu otmu oružje - kaže očevidac.

On je zatim pobegao. Luka Ž. je podlegao povredama na mestu događaja. 

Nastradali muškarac je od ranije poznat policiji.

Policija je na mestu pucnjave, ceo kraj je pod opsadom, a saobraćaj se odvija otežano. Brojne policijske ekipe su blokirale sve od Bloka 44 do Bloka 61.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija