• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.05.2022

14:11

DEVOJČICA (5) TEŠKO POVREĐENA KOD LESKOVCA! Zadobila prelom butne kosti, ima hematome na glavi!

Vesti

DEVOJČICA (5) TEŠKO POVREĐENA KOD LESKOVCA! Zadobila prelom butne kosti, ima hematome na glavi!

Podeli vest

Petogodišnja devojčica teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi u selu Manojlovce, u okolini Leskovca. Ona je zadobila prelom butne kosti i manje hematome na glavi, a nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice transportovana je na Dečiju hirurgiju u Nišu

 

- Dete je kod nas primljeno sa prelomom butne kosti i manjim hematomima po glavi, ali nije gubilo svest i relativno je u dobrom opštem stanju. Ono je nakon ukazane pomoći prevezeno na Dečiju hirurgiju u Nišu – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Nezgoda se dogodila oko 11 časova kada je na devojčicu naleteo putnički automobil. Prema nezvaničnim saznanjima, dete je sa roditeljima bilo u gostima u ovom selu, a navodno je iznenada istrčalo na kolovoz.

Povređenu devojčicu su privatnim automobilom odmah povezli ka bolnici, a na tom putu preuzela je ekipa Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja koja im je stigla u susret, pišu Južne vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija