• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2022

11:46

UHAPŠEN LOPOV KOJI JE KRAO PO KAFIĆIMA!  Vlasnik jednog od opljačkanih lokala NUDIO NOVČANU NAGRADU

instagram/serbialive_beograd

Vesti

UHAPŠEN LOPOV KOJI JE KRAO PO KAFIĆIMA! Vlasnik jednog od opljačkanih lokala NUDIO NOVČANU NAGRADU

Podeli vest

Arsim H. (40) iz Kosovske Mitrovice, uhapsen je kada je policija kod njega pronašla heroin ali i kada je proverom utvrđeno da je izvršio više krađa

Naime, kako se sumnja Arsim H. je na teritoriji Vračara u aprilu i maju u kafićima iz šankova krao novac. Snimak krađe bio je objavljen na društevnim mrežama a potom i u svim medijima. 

Sumnja se i da je uhapšeni opljačkao radnicu kafea u Južnom bulevaru u Beogrdu

- Iskoristio je trenutak kada u lokalu nije bilo nikoga, odnosno kada je konobarica izašla u baštu da usluži druge, te je otišao do šanka i ukrao novčanik. lopov je sedeo sam u kafiću, i pomno pratio kretanje zaposlene u kafiću. Kada je izašla, nonšalantno je prišao šanku i uzeo novčanik koji se tu nalazio *- rekao je tada vlasnik kafea. 

Prema njegovim rečima u novčaniku bilo 10.000 dinara.

- Uzeo je 10.000 dinara, a ja nudim isto toliko para onom ko ga prepozna. Ko ga prepozna, neka mi se slobodno javi - navodi vlasnik.

Kako kaže, ubeđen je da ovaj lopov nije ukrao pazar samo u njegovom lokalu, već da "operiše" i po drugim kafićima.

- Samo želim da se tome stane na put. Ovo nije stvar novca, već principa - dodaje naš sagovornik.

Ističe i da je kradljivac iskoristio trenutak u kom je konobarica bila sama, a da on nije bio tu, već da ga nije bilo oko sat vremena. Napominje i da radnica neće snositi nikakve posledice niti troškove, te da sve to ide na "račun" odnosno štetu firme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija