• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T.I.

06.05.2022

15:46

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽIŽIĆA! U tužilaštvu se branio ćutanjem, ovo mu se stavlja na teret!

printscreen

Vesti

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽIŽIĆA! U tužilaštvu se branio ćutanjem, ovo mu se stavlja na teret!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan M. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, jer je na podmukao način lišio života Luku Ž. (37) u kafiću na Novom Beogradu.

Osumnjičenom se na teret stavljaju i krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Stefan M. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da odredi pritvor osumnjičenom iz svih zakonskih razloga: zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. 

Tužilaštvo nastavlja rad na ovom predmetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija