• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Kurir/Republika

08.05.2022

10:28

JEZIV ZLOČIN! Zadavio brata, pa se branio "SAMO SAM HTEO DA GA PROBUDIM"

Novak Đurović/Informer

Vesti

JEZIV ZLOČIN! Zadavio brata, pa se branio "SAMO SAM HTEO DA GA PROBUDIM"

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje M. G.(45) iz Niša zbog sumnje da je u noći između 5. i 6. maja u porodičnoj kući u Nišu lišio života svog brata G. S (52).

M.G. se sumnjiči da je, iz za sada nepoznatog razloga, ugušio brata stežući ga rukama u predelu vrata.

Osumnjičeni je smrt brata prijavio 6. maja Hitnoj medicinskoj pomoći u Nišu, a u policiji je izjavio da je te večeri oko 22 časa čuo da je, sada pokojni, pao najerovatnije pri odlasku u toalet, da je otišao do njega, podigao ga i odneo u krevet gde ga je oko 3 časa posle ponoći zatekao bez znakova života. Zbog toga ga je, navodno, u panici uhvatio za vrat i drmao kako bi ga probudio.

S obzirom da je na pokojnikovom licu bilo i drugih povreda, Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo je obdukciju, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, nakon čega je osumnjičeni uhapšen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Ako je ovo zlatno doba našeg vođe i njegovih partijskih takojevića, kakvo li je tek mračno doba?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija