• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/J.R/D.K.

08.05.2022

11:46

NASLEDNO LUDILO? Ubici iz Niša otac i deda preminuli u ludnici! KOMŠIJE OTKRIVAJU STRAVIČNE DETALJE

Informer.rs/D.K

Vesti

NASLEDNO LUDILO? Ubici iz Niša otac i deda preminuli u ludnici! KOMŠIJE OTKRIVAJU STRAVIČNE DETALJE

Podeli vest

Nišlije koje žive u komšiluku Milana G. koji je zadavio svog brata Sašu G. veruju da je on to učinio u trenutku nervnog rastrojstva. Kako navode u njihovoj porodici je u prošlosti bilo psihijatrijskih slučajeva...

Kako nezvanično saznajemo braća se nisu družila sa komšilukom, a od smrti majke žive sami.

- Čudna je to bila porodica. Njima su otac, ali i deda preminuli u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Toponici  - kaže jedna od komšinica.

Podsetimo,Više javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje M. G.(45) iz Niša zbog sumnje da je u noći između 5. i 6. maja u porodičnoj kući u Nišu lišio života svog brata S.G. (52).

Komšinica dodaje da Saša i Milan godinama žive sami, ali i da su i oni bolesni.

- Tog jutra je Milan rekao komšinici da mu je brat umro. Mislili smo da je reč o prirodnoj smrti, mada i ne čudi da je Milan ubio brata. Sašu sam češće viđala. On je dolazio svakodnevno i to po nekoliko puta u prodavnicu - priča komšinica i dodaje:

- Svi smo znali da su bolesni, ali nisu bili opasni za okolinu. Šta više delovali su plašljivo. Pre neki dan Saša je išao u prodavnicu i uredno mi se javio. Samo se plašio mojih pasa. Uvek bi me pitao da li je kapija zatvorena da ga psi ne napadnu. Verujem da je on vodio računa o mlađem bratu - kaže komšinica. 

Prema njenim rečima ne bi je čudilo da su se posvađali, te da je zbog toga Milan ubio Sašu. 

- Milana sam ređe viđala. Nikada se nije čula buka iz njihove kuće... - navodi šokirana komšinica 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija