• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2022

13:54

UBIJENI LUKA BIO JE "STRAH I TREPET" NA BANJICI! Povezivan je sa navijačima Rada, PRE DVE GODINE UBIJEN MU JE PRIJATELJ

Printscreen You Tube

Vesti

UBIJENI LUKA BIO JE "STRAH I TREPET" NA BANJICI! Povezivan je sa navijačima Rada, PRE DVE GODINE UBIJEN MU JE PRIJATELJ

Podeli vest

Luka Perenečević bio je kako kažu oni koji su ga poznavali strah i trepet na Banjici. Naime, u žižu javnosti dospeo je pre dve godine kada ga je javno pomenuo Ranko, otac braće Rakočević koji su osumnjičeni da su ubili Filipa L. (17) i ranili A.Đ. na Banjici

Za ubistvo Filipa L. i ranjavanje A.Đ. terete se braća Rakočević, Petar, Radovan i Uroš, međutim, na suđenju je više puta pomenuto ime danas ubijenog Luke P. , kao osobe koja je započela sukob koji je i doveo do ubistva tinejdžera.

Naime, kako su optužena braća svedočila na suđenju, šest dana pre nego što je Filip ubijen u kafiću na Banjici došlo je do sukoba između Uroša Rakočevića i Luke Perenčevića.

 - Luka je mog mlađeg brata Uroša nožem više puta ubo u leđa. Skočio sam da ga odbranim, a tada je i mene isekao po šakama. Meni je onda konobar razbio flašu o glavu, zbog čega sam nosio 20 kopči. I. N., koji je bio sa Lukom, o Uroševu glavu razbio je kriglu, a kada smo išli u bolnicu tri puta je pucao u naš automobil - ispričao je ranije na suđenju Petar Rakočević između ostalog i dodao da je ubijenog Filipa viđao u društvu Luke te da je verovao da su zajedno u ekipi.

Foto: informer.rs M.Š.

Uviđaj na emstu ubistva na Banjici

Njegov otac Ranko Rakočević je takođe u javnosti objasnio da je Luka Perenčević širo strah nakon napada koji se dogodio u lokalu na njegove sinove, neposredno pre ubistva za koje se terete. 

- Dok su moji sinovi ležali u Urgentnom centru Luka je terorisao po Banjici fizički maltretirajući sve Petrove i Uroševe prijatelje tako što su ih tukli, pretili, oduzimali novac i mobilne telefone zahtevajući da priznaju adresu gde moja dva sina stanuju gde su još i tražili da ih pozovu i namame kako bi mogli odmah na licu mesta da ih likvidiraju - rekao je Ranko.

On je objasnio da je Petar je prvi napustio lečenje u Urgentnom centru kada je saznao šta Luka radi sa njegovom ekipom slučaj je prijavio policiji.

- U trećem odeljenju MUP-a  podneo je krivičnu prijavu protiv Luke Perenčevića i ostalih iz te grupe. Pošto su napustili Urgentni centar Petar i Uroš su previjanje nastavili u domu zdravlja Banjica, da bi juče 05.09.2020. godine obzirom da je bio vikend previjanje obavili u DZ Voždovac u Krivolačkoj ulici na koje ih je vozio moj najstariji sin Radovan Rakočević. Po povratku kući na Banjicu tražeći parking kod svoje zgrade u kojoj stanuju, iznenada su ih napale naoružane osobe gde je došlo do kontakta koji se na žalost završio kobno po napadače- objasnio je Rakočević i dodao da su se njegovi sinovi strahujući od novog napada udaljili sa lica mesta i obavestili treće odeljenje o samom događaju.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija